Nyhed

Flæk floor med Charli XCX på ny single

Den britiske sanger er snart klar med sit sjette studiealbum og har udgivet første smagsprøve

Det er to år siden, Charli XCX udgav sit femte album Crack. Nu er hun snart klar med sit sjette album, Brat, som lander denne sommer. Albummet kommer til at byde på 15 sange, som strækker sig over i alt 41 minutter og 23 sekunder.

Charli XCX har for nyligt skrevet på sociale medier at hendes album bliver et ”klubalbum”.  

”Jeg er født til at lave dansemusik..jeg kom fra klubberne.. xcx6 er det album, jeg altid har ønsket at lave,” skriver hun selv på platformen X.


I forbindelse med annonceringen af det nye album har hun også udgivet albummets første single ”Von Dutch”.


Musikvideoen viser Charli XCX, der overtager den franske lufthavn Charles de Gaulle, mens hun skaber kaos på vej til sit fly. Til sidst ender hun i bagageudleveringen og cirkulerer rundt på transportbåndet som et stykke bagage. Se videoen nedenfor.  

Singlen kommer efter, at hun sidste år leverede sangen ”Speed Drive” til Barbie-filmen. I 2022 udgav hun albummet Crash, som fik fire stjerner af GAFFA. "Som helhed bliver det lidt meget af det gode; meget føles anonymt i forhold til de høje tinder," hed det blandt andet i anmeldelsen. 

Charli XCX har ikke just overrendt de danske spillesteder gennem årene. Siden sin opvarmningstjans for Coldplay i Parken tilbage i 2012 har hun kun været i landet tre gange: På Vega i '13 og '19 samt som opvarmning for Katy Perry i Herning i 2015.


Alle slags følelser fra selvisolationen

ANNONCE