Nyhed

Så kom der endelig en miniplayer til Spotify

Den nye miniplayer til pc’ens skrivebord, kan også afspille video og podcast

På Spotifys community-hjemmeside fortæller streamingtjenesten, at de lige har lanceret en miniplayer, der kører uafhængigt af din browser. Miniplayer fra Spotify er et minivindue, som lægger sig over det aktive vindue, du arbejder på her og nu, så du hele tiden har kontrol over den musik, du afspiller.

Det betyder, at du ikke behøver at gribe din telefon for at skifte spor, ændre volumen eller playliste, og du behøver heller ikke skifte mellem dit arbejde og en fane i din browser for at lave de samme funktioner.

Men det er ikke det eneste, den nye miniplayer kan. Fordi Spotify satser stort på musikvideoer og videopodcast, så kan du også afspille dem via Miniplayer. I så tilfælde ændrer Miniplayer sig til et lille vindue, som du kan flytte og skifte størrelse på, som det passer dig.


På communit-hjemmesiden skriver de også, at Miniplayer ikke er en erstatning for hovedvinduet til Spotify, og at du let kan skifte mellem de to.

Men intet her i livet er helt gratis, og det gælder også Miniplayer. Du skal være betalende abonnent hos Spotify, før du får adgang til Miniplayer. Men hvis er såkaldt Premium-bruger, kan du finde knappen til Miniplayer nederst i højre hjørne, lige mellem volumen og knappen til fuldskærmsvisning.

LÆS OGSÅ: Nu er Sonos Voice Control tilgængeligt for Spotify-abonnenter


ANNONCE