Nyhed

VIDEO: Se Lasse Dein overraske den dobbelte GAFFA-Pris-vinder Guldimund

Guldimund har vundet hele to GAFFA-statuetter - se med, når han bliver overrasket af Lasse Dein

GAFFA-Prisen har fundet vinderne; The Minds of 99 er løbet af sted med prisen for året bedste rockudgivelse, og Benjamin Hav fik for årets livenavn, hvor Guldimund også var med i puljen. Guldimund vandt derimod i kategorierne Årets Danske Udgivelse med sit andet album Jeg venter i lyset og Årets Danske Hit for sangen ”Det’ kun vigtigt hvad det er”.

Multikunstneren Lasse Dein har været ude og overraske alle GAFFA-Pris vinderne og har derfor også været på besøg hos Asger Nordtorp Pedersen, manden bag masken i Guldimund. Se videoen nederst i artiklen.

”Jeg er for engang skyld helt målløs,” lyder det med glæde i stemmen fra Nordtorp Petersen, da han får overrakt de to statuetter.


Guldimund fik sit gennembrud med debutalbummet Dem, vi plejede at være, som udkom i 2021. Titelsangen fra albummet har i skrivende stund over tre millioner streams på Spotify.

I et Instagramopslag skrev Guldimund, at han har det meget svært ved priser, og at han var en lillebitte smule skuffet over ikke at have vundet prisen for årets livenavn, hvilket han også giver udtryk for i videoen: ”Så kan det være, at vi kan vinde den sidste med næste år, for årets livenavn. Det er stadigvæk sådan et felt, hvor vi lige mangler at få medaljer.”


 


 

VIDEO: Lasse Dein overrasker GAFFA-Pris-vinderne The Minds of 99

ANNONCE