Nyhed

Robben Ford spiller med DR Big Bandet

Den legendariske blues-guitarist kommer til Danmark i november

Han har været aktiv på musikscenen, siden han var 18 år gammel, har fået fire Grammy nomineringer, Fender har lavet en signaturguitar med ham, og så har han spillet med både Joni Mitchell, Jimmy Witherspoon, Bonnie Raitt og Miles Davis. Så det er ikke for sjov, at DR præsenterer ham under betegnelsen "Superguitarist", hans musikalske præstationer taler vist til fulde for sig selv.

Det er lykkedes DR Big Bandet at få fingrene i den efterspurgte herre, der sidst var i landet i maj 2008, og det lyder til at fans kan få sig en fænomenal oplevelse i Koncerthusets Studie 2, når Ford og Big Band skal fusionere jazz og blues. DR lover et repertoire der skulle inkludere:

"En blanding af Robben Fords egne numre, BB King numre og enkelte standards. En koncert fyldt med groovy og intens blues!"


Da Fords sidste studie-album, "Truth", udkom i 2007, fik den hele fem stjerner, og en næsten overstrømmende anmeldese af GAFFA:

"Man MÅ på benene! Robben Ford præsterer ganske enkelt noget af det vildeste, undertegnede i flere år har hørt inden for blues. Hans album sparker simpelthen røv!!! At Robben Ford i årtier har været inspireret af navne som Jimmy Hendrix, Eric Clapton, Albert King, B.B. King og Riley B. King kan man høre. Men inspirationen har han formået at transformere om til sit helt eget udtryk, som er aldeles energisk, eksplosivt og ekvilibristisk."

Koncerten finder sted den 13. november klokken 20.00, og billetter kan købes via GAFFA Live.


ANNONCE