Nyhed

Sebastian Lind varmer op for Sondre Lerche

Det elektroniske sangskrivertalent skal stå på scenen i Lille Vega før den anerkendte norske kunstner

Den moderne singer-songwriter Sebastian Lind har kun først lige søsat sin første single "Stop These Feet", der trækker på inspiration fra indiescenens elektroniske guruer og har dermed kun lige startet sin karriere. Nu får han muligheden for at vise sit værd i København, når han skal varme op for den norske parallel Sondre Lerche.

Den norske Sondre Lerche har dog flere års erfaring end det nye danske sangskrivertalent, og nordmanden har også flere anmelderroste albums bag sig. Det femte og seneste album fra Sondre Lerche med titlen "Heartbeat Radio" udkom i sidste måned og blev rost af GAFFAs anmelder, som skrev i sin firestjernede anmeldelse:

"Skal det gå efter titelnummeret "Hearbeat Radio" hentet den ferme sangskriver Sondre Lerche sjette udspil, har han intet at frygte. Et himmelstræbende strygerarrangement, en pikant rytmesektion og ikke mindst en pokkers god sammensat melodi er den rette opskrift for den sympatiske nordmand. En formel, han kun momentvis har kunnet trylle frem siden den næsten 10 år gamle og meget fine debut "Faces Down"."


Dermed har Sebastian Lind med opvarmningsjobbet for nordmanden fået en stor opgave og en rolle, som det nye elektroniske navn dog nok skal kunne udfylde. Sebastian Lind har højst sandsynligt allerede gjort sig nogle erfaringer, ved at turnere rundt i landet med en anden velkendt singer-songwriter, Mads Langer, som også har set potentialet i det nye navn.

Sebastian Lind kan opleves med Sondre Lerche i Lille Vega den 22. oktober, og billetterne kan findes på GAFFA Live.

ANNONCE