Nyhed

Nyt album med Naked Fish

I dag udkommer andet album fra den country-inspirerede rockgruppes hånd. Et album, der har været syv år undervejs.

Sidste gang Århus-gruppen Naked Fish udgav materiale var i 2003 med albummet "Back On Dry Land". Nu står gruppen klar med en opfølger, der denne gang er "På Dansk" - som titlen antyder, og det udkommer i dag, mandag den 15. november.

Syv år er der gået siden debutalbummet, og bandet beskriver i en pressemeddelelse, hvad det er, der har ladet vente på sig - har de for eksempel været ramt af en syvårskrise?

"Nej, Naked Fish er ikke ramt af syvårs krise. De faste medlemmer Karl-Erik Pedersen (sang & guitar), Ulrik Bust (sax & piano), Jakob Ottesen (bas) og Janus Bechmann (guitar) samt Michael Friis (trommer) har bare kørt en omvej, og har lavet andre ting ind imellem: fået børn, været på landevejen med andre, taget del i livet, haft opture og nedture og alt der imellem. Været ude i yderkanterne – Lønstrup, Tversted, Mårup Havn, Hirtshals hvor sange har taget sit udgangspunkt. Men også i Andalusien, Småland, Mols, Århus og København.  Og ud af alt det er der vokset en lang række sange frem, hvoraf nogle er havnet på albummet 'På dansk'."


Pladen indeholder to duetter. En på nummeret "Ser det klart", hvor bandet får hjælp af rocksangerinden Michelle Birkballe, som medfortolker en sang om et parforholds endeligt. Den anden duet er nummeret "Stiller skarpt", hvor frontmand Karl-Erik Pedersen synger sammen med jazzsangerinden Rikke Mach, der også medvirkede på debutpladen "Back On Dry Land".

Netop dén omtalte duet, roste GAFFAs anmelder Erik Barkman, da han gav de nøgne fisk tre stjerner for debutalbummet. Han skrev desuden, at "det er et behageligt album, men det gør ikke helt det indtryk, det burde, Naked Fishs anselige talent taget i betragtning".

Hør om album nummer to gør indtryk. Det hedder som sagt "På Dansk", og det er udkommet i dag. Se yderligere på www.nakedfish.dk.


ANNONCE