Nyhed

The Voice er tilbage med Tivoli-koncert

Blandt andre L.O.C, Kato & Friends og Medina er på programmet til årets udgave af The Voice-koncert i Tivoli, der afvikles til september

For ottende gang afholder The Voice koncert i Tivoli i København, hvor radioværterne Benedicte Balling, Heino Hansen og Jakob Maarup præsenterer et line-up bestående af danske og internationale navne. I år finder koncerten sted 26. september.

På plakaten kan man i år finde Sak Noel, som har hittet med "Loca People (What the F**k!)", L.O.C. (billedet), Rasmus Seebach, Medina, Aqua, Kato & Friends, Burhan G & Ankerstjerne, Morten Hampenberg & Alexander Brown feat. Yepah & Stine og Alexandra Stan, som står bag hittet "Mr. Saxobeat".

Benedicte Balling fortæller i en pressemeddelelse: 

"Jeg glæder mig helt vildt til igen i år at få lov til at være vært for denne kæmpe musikbegivenhed - og i år er det ekstra spændende, da vi jo sender live-tv og radio derfra. Stemningen i Tivoli er helt ubeskrivelig - den skal simpelthen opleves. Publikum er fantastisk, vilde og helt igennem for fede. Heldigvis er jeg ikke alene på scenen - min nye medvært Jakob Maarup fra "Vågn Op!" er også klar til at give alle et helt fantastisk show i Tivoli sammen med altid sjove Heino Hansen". 


Et nyt tiltag sørger for, at alle der ikke har mulighed for at deltage, kan følge med hjemme fra stuerne, når der sendes live på The Voice Radio og The Voice TV fra kl. 19.00-23.00 med optakt kl. 18.00.

Fra mandag til torsdag kl. 17.00-18.00 i ugen op til koncerten sender The Voice TV optakts-programmet Warm Up, med Sukkerchoks Kat Stephie som vært. Warm Up-programmet leverer interviews med flere af de optrædende, klip fra tidligere The Voice-koncerter med mere.

The Voice 2011 finder sted mandag den 26. september fra kl. 19.00 i Tivoli i København, eller på The Voice Radio/TV.


Du kan finde mere information via The Voices hjemmeside.

ANNONCE