Nyhed

Musikere verden over samler ind til ofrene i Japan

Velgørenhedskoncert, -album og -armbånd skal skrabe penge ind til hjælp oven på forrige uges naturkatastrofe

I kølvandet på de omsiggribende ødelæggelser i Japan er blandt andet en række britiske kunstnere gået sammen om at stable en velgørenhedskoncert på benene.

Arrangementet finder sted søndag 3. april, nærmere bestemt i Brixton O2 Academy i London, hvor markante rocknavne som Richard Ashcroft, Beady Eye, The Coral, Graham Coxon, Primal Scream og Paul Weller vil kunne opleves på det hæderkronede spillested i håbet om at kunne skrabe penge sammen til de japanske jordskælvsofre.

Det samme formål ligger også bag velgørenhedsalbummet "Download To Donate", som Red Barnet har udfærdiget i samarbejde med blandt andre Linkin Park, Pendulum og Enrique Iglesias, der alle vil være at finde på tracklisten. "Download To Donate" kan købes via hjemmesiden japan.download.org.

For nylig meddelte Lady Gaga desuden via sin twitter-konto, at hun havde designet et armbånd, hvis enkle formål var at samle penge ind til ofrene for naturkatastroferne i Japan. Salget har ifølge Gaga allerede indsamlet 250.000 dollars på kun to døgn. Armbåndet kan stadig købes fra sangerindens hjemmeside.

ANNONCE