Nyhed

Guide: 15 tips til en superweekend

GAFFA har set på nogle af weekendens vigtigste musikalske begivenheder, fra Lucy Love til Lisa Ekdahl

Snart er det weekend, og mangler du noget at lave, kan du helt sikkert få inspiration her. GAFFA har samlet et udpluk af interessante musikalske begivenheder i Danmark, som kan gøre din weekend en oplevelse rigere. Vi nævner ikke koncerter, der allerede er udsolgt.

 

FREDAG


København

"WOMEX", Koncertsalen, kl. 20.00
Den årlige festival og messe for verdensmusik afholdes for tredje og sidste gang og foregår i år på fem scener. Festivalen fortsætter samme tid og sted lørdag d. 29. okt. GAFFAs verdensmusikekspert Torben Holleufer anmelder flittigt fra festivalen.

Lucy Love (DK), Store Vega, kl. 21.00 (support: IGNUG, JSL + Surprise) FÅ BILLETTER TILBAGE!
Med sine shows i Danmark og udlandet har Lucy Love vist sig som et stærkt livenavn. Brugen af flere kunstarter til hendes shows gør dem til spændende totaloplevelser.


Aarhus

Roxy Jules (DK), Musikcaféen, kl. 21.00 (support: Metal Ghost)
Roxy Jules udgav i sidste måned sin solodebut. Hendes musik består af forvrængede guitarer, knitrende beats og en vokal med en insisterende klang. Spiller på Rust lørdag d. 29. okt. 

When Saints Go Machine (DK), Train, kl. 21.30 (support: CHLLNGR)
When Saints Go Machine er et band i konstant forandring. Tidligere på året udgav de albummet "Konkylie". De spiller også lørdag d. 29. okt. i Studenterhuset Aalborg.


Odense

Thomas Buttenschøn (DK), Posten, kl. 21.00 (support: UFO)
Thomas udgav "Vinden der blæser" i august og tager nu på Danmarksturné. Lørdag d. 29. okt. spiller han og UFO på Train i Aarhus og søndag d. 30. okt. i Koncerthuset i København. 

Aalborg

Treefight For Sunlight (DK), Studenterhuset Aalborg, kl. 21.00 (support: Kids Of The Wood)
Bandet vender tilbage til Danmark efter en lang koncertrække i udlandet. De har lovet at give smagsprøver på nyt materiale til aftenens koncert.

Thomas Helmig Solo (DK), Skråen i Nordkraft, kl. 20.00. FÅ BILLETTER TILBAGE!
Thomas er taget turen rundt i landet, hvor han spiller intime solokoncerter. Han spiller også i Musikhuset Aarhus d. 29. og 30. okt. 

Esbjerg

Pretty Maids (DK) + Mike Tramp (DK), Tobakken, kl. 21.00
To af Danmarks mest iøjnefaldende eksponenter for den tunge rock sætter hinanden stævne ved denne dobbeltkoncert. 

 

LØRDAG

København

"Sensation", Parken, 18.00
Årets house-event fyres af med Martin Solveig, Hardwell, Mark Knight, Flip, Juan Sanchez & Daniel Sanchez og Mr. White. GAFFA anmelder.

Seun Kuti & Egypt 80 (NG), Amager Bio, kl. 21.30
Seun Kuti leverer et overflødighedshorn af oprindelige yoruba-kulturelle rytmer, sprød sax, politisk lyrik og et touch af nyere hiphop. 

"We Remember Natasja", Pumpehuset, kl. 23.00
Wafande, Buggy Nhakente, Pharfar, Mukupa & Teresa, Wendy Wonder, Jah Turban, Little Kaka, Benny Jamz feat. Kesi m.fl. spiller op til mindekoncerten.

Aarhus

Lisa Ekdahl (SE), VoxHall, kl. 21.00
Den svenske sangerinde spillede sidst i Musikhuset Aarhus i juli, men nu er der chance for at opleve Ekdahl i mere intime omgivelser på VoxHall.

Peter Laugesen & Singvogel, Altas, kl. 21.00 (support: Esther Maria)
Brabrands ukronede digterkonge og det aarhusianske skrammelrockband udgav i juni det meget roste album "Den Her Planet Glemmer Vi Aldrig", og nu præsenterer de sangene live på hjemmebane.

SØNDAG

København

Wakey! Wakey! (US), Lille Vega, kl. 21.00 (support: Rose Golan)
Wakey! Wakey! er en indiepop-gruppe fra Brooklyn, som har opnået stor succes i hjemlandet med deres kritikerroste album "Everything I Wish I'd Said the Last Time I Saw You" fra 2010.

Aarhus

Yuck (UK), VoxHall, kl. 21.00 (support: Waldo & Marsha)
Bandet har allerede opnået en position som hjørnesten i den nye bølge, den såkaldte "Nu-Gaze". Deres debut udkom i april med klare referencer til start-90'ernes støjende indie-scene. GAFFA anmelder.

Billetter til de fleste af koncerterne kan købes via GAFFA Live.

Rigtig god weekend!

ANNONCE