Nyhed

Mnemic tager på metalmarch over Europa

Mnemic slår sig sammen med Raunchy for at tage på ”Electric March Over Europe”-turné i maj

Det danske metalband Mnemic starter deres "Electric March Over Europe"-turné den 3. maj i Templet i Lyngby her i hjemlandet, hvorefter turnéen vil tage dem rundt omkring i Europa. Men det bliver ikke alene, da de har allieret sig med danske Raunchy.

Metalbandet Mnemic tager på kort metal-march over det meste af Europa i maj i forbindelse med deres kommende femte album "Mnemesis", som udkommer hen over sommeren. Med på turnéen har bandet deres landsmænd Raunchy og support fra italienske Arcadia og engelske Gehtika. Turnéen starter den 3. maj i Templet i Lyngby i Danmark og slutter den 12. maj i Konfus i Esbjerg, hvor de i mellemtiden har indtaget Italien, Tjekkiet, Tyskland og Slovakiet.

Mnemic har gennem mange år været et af Danmarks mest fremtrædende metalbands, som blev dannet i 1998. Bandet har gennem de sidste par år undergået en udskiftning af bandmedlemmer og består i dag af Guillaume Bideau, Mircea Gabriel Eftemie, Victor-Ray Salomonsen (i øvrigt søn af Sanne Salomonsen og Mats Ronander), Simone Bertozzi og Brian Larsen. Bandet udgav debutalbummet "Mechanical Spin Phenomena" i 2003, som siden er blevet efterfulgt af "The Audio Injected Soul" fra 2004, "Passenger" fra 2007 og senest "Sons Of The System" i 2010. Bandet har også opnået succes uden for landets grænser, hvor Metallica nævnte dem som et af deres favoritbands, hvor gruppen opvarmerede for Metallica i Europa i 2007 og 2008.


Bandet er i øjeblikket i studiet med produceren Tue Madsen, hvor de er ved at lægge en sidste hånd på deres femte album "Mnemesis", der udkommer hen over sommeren gennem Nuclear Blast.

Raunchy blev dannet i 1994 og består af Kasper Thomsen, Lars Christensen, Jesper Andreas Tilsted, Jesper Kvist, Jeppe Christensen og Morten Toft Hansen. Bandet udsendte deres debutalbum "Velvet Noise" i 2001, og har i alt udgivet fem albums, senest i 2010 med "A Discord Electric". Også Raunchy har opnået international succes, hvor de har spillet koncerter med Volbeat og Hatesphere på "Danish Dynamite Tour", to omgange af Headbangers Ball, Roskilde Festival og den anerkendte og store metalfestival Wacken.

Turnédatoerne er som følger:


Den 3. maj, Templet, Lyngby, Danmark. 

Den 4. maj, Barrak, Ostrava, Tjekkiet.

Den 5. maj, Fabricka, Cesky Krumlov, Tjekkiet.


Den 6. maj, Voodoo Arci Club, Italien.

Den 7. maj, Blue Rose Saloon, Milano, Italien.

Den 8. maj, Tirish Pub, Banska Bystrica, Slovakiet.

Den 9. maj, Backstage, München, Tyskland.

Den 10. maj, Paradox, Ingolstadt, Tyskland.

Den 11. maj, Turock, Essen, Tyskland.

Den 12. maj, Konfus, Esbjerg, Danmark.

Indtil Mnemic starter og slutter deres turné i Danmark, kan man se videoer fra deres studio-blog her:

 

ANNONCE