Nyhed

Boards of Canada har nyt album på vej

Den skotske duo bryder tavsheden efter otte år

Boards of Canada har ikke travlt. Duoen, som består af brødrene Michael Sandison og Marcus Eoin, har været i gamet i mange, mange år, men rører ikke så tit på sig. Således bryder de i dag stilheden efter otte års albumpause med nyheden om, at et nyt fuldlængdealbum omsider er på vej. Det nye album har fået titlen "Tomorrow's Harvest", og udkommer den 10. juni.

"Tomorrow's Harvest" følger op på "Campfire Headphase" fra 2005 og den efterfølgende ep "Trans Canada Highway" fra 2006. Om førstnævnte skrev GAFFAs anmelder Jakob Rosenbak blandt andet:

"Musikkens stemning og sound er dog stadig ærketypisk BOC. Det vil sige smukke, melodiske, små-psykedeliske lydbilleder med en varm aura af nostalgi og melankoli. Her er blandt andet fløjter, bølgeskvulp, keyboardflader, udviskede stemmer, simple trommebeats, akustisk guitar og elektroniske fugle."


Samme sted kvitterede han med fire stjerner.

Det kan godt være, at der er langt imellem udgivelserne for Boards of Canada, men når de så endelig kommer med nyt, får fansne noget for pengene. Det kommende album består således af 17 tracks, som tager sig således ud:

1. Gemini
2. Reach For The Dead
3. White Cyclosa
4. Jacquard Causeway
5. Telepath
6. Cold Earth
7. Transmisiones Ferox
8. Sick Times
9. Collapse
10. Palace Posy
11. Split Your Infinities
12. Uritual
13. Nothing Is Real
14. Sundown
15. New Seeds
16. Come To Dust
17. Semena Mertvykh


ANNONCE