Nyhed

Jelling Musikfestival klar med endeligt program

Festivalen tilføjer de sidste navne og afslører et særligt jubilæumsshow

Jelling Musikfestival afslører i dag det fulde program. Festivallen løber i år af stablen i dagene fra den 23.-26. maj, og man kan opleve i alt cirka 90 koncerter på de seks scener.

Blandt de sidst tilføjede navne er Tolsgaard & Pretzmann, Niels Skousen, Jacob Bellens (I Got You On Tape og Murder) og Noah.

Sidstnævnte er et relativt nyt bekendtskab på den danske musikscene, men stormer i øjeblikket fremad. Duoen har toppet hitlisterne med deres to singler "Over Byen" og "Alt Er Forbi" og skal blandt andet spille til årets Spot Festival og Fredagsrock i Tivoli, og nu altså også til Jelling Musikfestival.


Tolsgaard & Pretzmann, bedst kendt som 2/3 af Drengene Fra Angora – Simon Kvamm udgør den sidste 1/3 – er albumaktuelle til maj. Albummet udgør sangene fra deres efterårsturné, og genren kan vel bedste betegnes som musikalsk comedy.

Niels Skousen har været i gamet i rigtig mange år. I 2011 kunne han således markere 40 års jubilæet for albummet "Herfra Hvor Vi Står", det første med bandet Skousen & Ingemann. Dette udmundede først i en udsolgt koncert på Store Vega i København og siden en koncert-dvd fra samme aften.

Jacob Bellens sprang i 2012 ud som solist med albummet "The Daisy Age". Albummet blev rost til skyerne hos flere fremtrædende medier, og også GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann var begejstret for udspillet,og under overskriften "Stemmen fra Murder og I Got You On Tape begår vidunderligt solo-album" kvitterede han med fem stjerner.


I år vil også et særligt jubilæumsshow løbe af stablen søndag eftermiddag. Jelling Musikfestival kan nemlig fejre 25 år i år, og det markeres med store hits fra netop de sidste 25 år. Der er endnu ikke offentliggjort et program for showet, men festivalen lover i pressemeddelelsen store danske kunstnere.

De sidste navne slutter sig til en program, der blandt andre tæller Bryan Adams, Volbeat, Rasmus Seebach, Lukas Graham, Burhan G, Mads Langer, Kim Larsen, Klumben og Raske Penge og Kato. Du kan se det fulde program, og hvornår de forskellige kunstnere skal spille her.

Billetsalget til Jelling Musikfestival er i fuld gang. Find billetter via GAFFA Live.


ANNONCE