Nyhed

Copenhell klar med de første navne

Danmarks hårdeste festival følger i NorthSides fodspor og annoncerer de første fire navne

Samme weekend som NorthSide, men med et tungere program, kan metalfans fra hele Danmark og resten af verden opleve Copenhell på Refshaleøen, fra 12. til 14. juni. Arrangørerne følger nu trop på dagens Arcade Fire-nyhed og afslører de fire første hårdtslående navne. Der er tale om Arch Enemy, Graveyard (billedet), The Hell og Obituary, som vil være at finde til næste års metalbrag.

Arch Enemy er et respekteret navn, hvad angår melodisk dødsmetal. Den svenske gruppe har otte album på samvittigheden og femme fatale Angela Gossow i front.

Britiske The Hell har ikke bare et passende navn. Det seks mand store hardcore-band er blevet kaldt arvtagerne efter Slipknot.


Svenske Graveyard eksekverer deres hårde, psykedeliske rock'n'roll med stor overbevisning og formår at skabe fængende melodilinjer.

Amerikanske Obituary har opnået legendestatus som foregangsmænd i death metal-genren. Forsanger John Tardys karakteristiske vokal og de tonstunge riffs er et af bandets særlige karaktertræk.

Copenhell kan i 2014 fejre femårs fødselsdag som landets hårdeste og mest genreprægede festival. Af den grund udvider de med torsdag, således at der er flere sammenlagte dage til fest og koncerter.


Billetsalget er endnu ikke begyndt, men når det går i gang, bliver det naturligvis omtalt på GAFFA.dk. Udfyld hjertet nedenfor ud for "Følg Copenhell 2014" for at få besked om billetsalgsstart.

ANNONCE