Nyhed

Negash Ali: Her er mine fem yndlingsvideoer

Den roste rapper har valgt fem favoritter til ære for GAFFAs læsere

Den danske rapper Negash Ali er aktuel med sit tredje soloudspil, ep'en "African Dream", som GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr netop har tildelt hele fem stjerner under overskriften "Kontrastfuldt, skarpt og interessant"

Negash har siden maj 2013 været bosat i London og har ud over sin egen solokarriere skrevet sange for internationalt anerkendte artister, blandt andre for Jadakiss' single "Get Twisted", en duet med Chris Brown. Han arbejder i disse dage med artister som Bob Sinclair, Outlandish og mange flere.

I forbindelse med ep'en har GAFFA fået Negash Ali til at udvælge sine fem favoritvideoer, som du kan se nedenfor.


FKA Twigs - Papi Pacify

Sensuel og intens video, der passer godt til lydbilledet samtidig med at visuals'ene understøtter sårbarheden i tracket rigtig godt.

Radiohead - Just


Et mindfuck af dimensioner. En af de få videoer, der på en eller anden vis formår at skabe det samme opløb for mig og inddrage mig lige meget hver gang.

M.I.A. - Bring the Noize
 

M.I.A., der hænger ud med sine anarkistiske homies i underverdenen. What's not to like?

Lupe Fiasco - He Say, She Say


En af de videoer, hvor man har været kæmpe fan af tracket først, og videoen oversætter følelsen af nummeret til perfektion.

Delilah - Inside My Love

Lidt det samme, som jeg kan lide ved "Papi Pacify". Meget minimalistisk video, der stadig formår at illustrere forholdets dynamik og historie.
 

ANNONCE