Nyhed

Hvilket bandnavn beskriver bedst dit sexliv?

To kendte komikere har sat emnet sexliv på dagsordenen via Twitter – og flere er hoppet med på bølgen

Komikerne Thomas Warberg og Anders Fjelsted er mændene bag hashtagget #bandnavnederbeskrivermitsexliv, som nu er gået viralt. Flere brugere på Twitter har ytret, hvilket band der beskriver deres sexliv efter et opslag fra Warberg. På førstepladsen for komikeren finder vi det danske indieband Oh No Ono:

Bandnavne, der lyder som mit sexliv: 1: Oh No Ono. 2: Choir Of Young Believers. 3: Back To Back. 4: Creamy. 5: Michael Learns To Rock. 

Herefter retweetede Anders Fjeldsted opslaget og kommenterede, at Warberg manglede et hashtag, hvorefter #bandnavnederbeskrivermitsexliv opstod. Anders Fjeldsted tilføjede en yderligere kommentar med bandsene Turboweekend og Backstreet Boys i en henvisning til hans opfattelse af Warbergs seksuelle eskapader.


Siden har Anders Fjeldsted kommet med flere bud på bandnavne i tweets, som er efterfulgt af hashtagget. Og det har fået andre Twitter-brugere op af stolene til at lege med og dele et bandnavn, som skaber associationer til deres sexliv. Bud på bandnavne blandt brugerne er eksempelvis Big Fat Snake, I Got You On Tape, Suspekt, One Direction, Sugababes og så videre.

Vil du også lege med eller bare se de forskellige bud på bands, kan du søge på hashtagget #bandnavnederbeskrivermitsexliv via Twitter.

Hør Back To Back med nummeret "En som dig", bandet hvis navn beskriver Thomas Warbergs sexliv, i videoen nedenfor:

ANNONCE