Nyhed

Dato og de første navne til Copenhell 2015 er klar

En af Nordens største metalfestivaler er klar til at løbe af stablen på Refshaleøen for sjette gang

Copenhell har på fem år gjort København til en rockdestination, hvor hardcore og mere afdæmpede rockfans kan smage på flere forskellige genrer inden for hård metal og rock. Nu vender festivalen tilbage.

Det er værd at bemærke, at datoerne for den efterhånden meget populære festival i 2015 er flyttet en uge. Festivalen vil i denne omgang rocke fra torsdag den 18. til lørdag den 20. juni næste år, hvor Copenhell 2015 sender tornende seismiske bølger ud fra epicenteret på Refshaleøen. Festivalen falder således ikke sammen med NorthSide, der dog har en ganske anden profil.

"Vi skaber rammerne, mens publikum skaber stemningen på Copenhell, og i det samspil opstår der noget helt fantastisk og magisk: Et frirum, hvor folk kan komme og høre deres yndlingsmusik og holde en vildt fed fest, hvor det meste er tilladt. Det er superfedt, at der i fællesskab bliver skabt noget, som folk er så glade for, og at alle respekterer både festivalen og hinanden. Danmark har brug for den perfekte festival til metal og hård rock, og det leverer Copenhell med en knivskarp profil," fortæller festivalleder Jeppe Nissen.


 

Hårdtrockende line-up

De første navne er blevet offentliggjort, og der er er nogle interessante navne i blandt. De første kunstnere, der er klar til at byde op til dans med djævelen i de buldrende moshpits er som følger: Life of Agony, The Sword, Nuclear Assault, Asking Alexandria, Raunchy, Solbrud og Exodus. Copenhell 2015 byder i år på omkring 40 musiknavne, og de resterende navne vil blive offentliggjort løbende. Navnene fra både indland-og udland vil blive publiceret af de næste par måneder.


 

Nye endagsbilletter og udvidet camping

Som noget helt nyt bliver der også tilbudt et begrænset antal endagsbilletter, så flere musikfans har muligheden for at nyde den kulturelle begivenhed.


Der bliver desuden introduceret to former for camping på Copenhell 2015: Der kan som tidligere købes overnatninger i et allerede opslået Copenhell-telt, man kan tage med sig hjem efter festivalen. Som noget nyt kan der nu også købes en billet med teltplads, så man kan tage sit eget telt med og slå det op ved festivalen.

Billetterne bliver sat til salg fredag den 24. oktober kl. 10:00 via www.billetnet.dk

ANNONCE