Nyhed

Store navne til hyldestkoncert for UnderholdningsOrkestret

Snart hylder danske artister og musikere UnderholdningsoOrkestret ved en storslået koncert i Store Vega i København.

Når underholdningsorkestret skal hyldes, bliver det gjort med manér. Så forskellige folk som Tim Christensen, Mads Langer, Per Vers, Søs Fenger, Outlandish, Birthe Kjær, Stig Rossen og en lang række andre kunstnere er på plakaten, når de sammen med musikere fra UnderholdningsOrkestret stiller op til hyldestkoncert.

Det er Dansk Musiker Forbund, der går sammen med Dansk Artist Forbund om at hylde det folkekære orkester, som DR i september meddelte skulle lukkes som led i nedskæringer og besparelser. I denne forbindelse vil Store Vega lægge scenegulv til en hyldest af orkesteret.

Formand for Dansk Musiker Forbund, Anders Laursen, er ikke tilnærmelsesvis tilfreds med det forstående lukning og udtaler:


"Orkestret er unikt, fordi det har stået som brobygger mellem det finkulturelle og populære, mellem klassisk og rytmisk musik, mellem ung og gammel, og fordi orkestret har lyttere og fans i alle dele af den danske befolkning."

Tim Christensen er meget enig i Anders Laursens udmelding:

"Jeg har spillet flere koncerter med dette fantastiske orkester og skulle have spillet endnu flere, som nu desværre er aflyst på grund af den helt uforståelige lukning. UnderholdningsOrkestret fortjener en kæmpe hyldest, og derfor stiller jeg op til koncerten i Vega."


Den 26. oktober skal det nu aflivede UnderholdningsOrkester hyldes for det, der i en pressemeddelelse kaldes "deres fantastiske bidrag til den danske underholdningsbranche og for orkestres status som et af Europas bedste og deres status som Danmarks eneste professionelle kammerorkester."

Billetsalget er i gang, og billetter kan findes her.

Hør Mads Langer med "You Are Not Alone" herunder. Mads Langer er som nævnt en af de optrædende til det forstående show. 


 

 

 

ANNONCE