Nyhed

Tinderbox offentliggør det fulde program

Angel Haze er blandt dagens nye tilføjelser, der også tæller en enkelt udskiftning

Meget har været sagt og skrevet om den ny Tinderbox-festival, der afvikles i Tusindårsskoven i Odense i slutningen af juni. For første gang siden 2003 har Fyn fået sin egen store rockfestival, hvor publikum over tre dage kan opleve Calvin Harris, Robbie Williams, Faith No More og The Prodigy øverst på plakaten. Festivalchef Brian Nielsen kalder ubeskedent det samlede festivalprogram "årets stærkeste".

Den sidste række af offentliggørelser byder desværre også på en aflysning, da Charlie XCX alligevel ikke kan passe Odense ind i sin tur. Engelske Nothing But Thieves er indkaldt som erstatning – derudover tilføjes danske TopGunn og den amerikanske rapper Angel Haze.

Tinderbox præsenterer sine navne således:


Angel Haze (billedet) fra Detroit, Michigan, USA, rapper og sanger, som er vokset hastigt ud af undergrunden de seneste år, men hun er fortsat rå og upoleret. Ud over sin første EP Reservation som hun udgav gratis online, har hun fået credit for flere mixtapes som Classick og Dizzy Wrights Mixtape, Free SmokeOut Conversations, og Reservation. Fra Reservation blev sangen Werkin 'Girls et hit og kom med i filmen The Heat. På kort tid har hun fået masser af fans, og hun skaber masser af buzz online. Hendes sange er downloadet mange hundredetusinde gange, og på YouTube har hun millioner af views på singler som Battle Cry og Echelon.

 

 

 


Nothing But Thieves er et fremadstormende band fra Southend, Essex, der på en gang er støjende og delikat, råt og velpoleret, og som rusker op i den indre dynamik i musikkens mere kreative fantasi. De blev dannet i skoletiden, men blev hurtigt flyttet til USA af deres manager, for så derefter at vende tilbage til England med en klar vision for den lyd og det udtryk, de ønskede. Deres musik er episk smuk, og forventningerne til bandet er enorme i USA og England. 

TopGunn er et stærkt kort på den danske musikscene. Først arbejdede TopGunn med Kidd, hvor parret skabte sangen Kysset med Jamel, for at se hvor nemt det var at slå igennem på den danske musikscene. Det lykkedes - Kysset med Jamel blev med det samme et stort hit. Siden debutalbummet 21 har TopGunn udgivet kæmpehits som Kongens Have, Dumt På Dig i samarbejde med Kato, Man Kan Ikke Stole På En Pige Med En Lille Røv, klubhittet 6 Liter, og senest, Veninder, der allerede er streamet over 2 millioner gange. TopGunn har været nomineret til flere store musikpriser, vundet GAFFA-prisen som "Årets urban-udgivelse" (2013) og opnåede med Kongens Have at være den mest streamede danske kunstner hele sommeren 2014. Sangen fik han desuden en Zulu Award for, som "Årets Hit".


 

 

  

Programmet for de enkelte dage ser således ud:

 

Fredag

Major Lazer, Above and Beyond, Calvin Harris, Dirty South, Duke Dumont, Echosmith, Go Go Berlin, Henri Matisse, Hozier, James Blake, Kent, Marie Key, Modest Mouse, Nothing But Thieves, Oliver Heldens, The Prodigy, Rival Sons, Robin Schulz, Sheppard & Tensnake.

Lørdag

Angel Haze, Axwell /\ Ingrosso, Bikstok, Black Rebel Motorcycle Club, Broiler, Carpark North, Cazzette, Emeli Sandé, Faithless, Joey Bada$$, Julias Moon, Kryder, Love Shop, Milky Chance, MK, Morten, MØ, R3hab, Rasmus Walter, Thomas Jack, Toomanylefthands & TopGunn

Søndag

All Time Low, The Cardigans, D-A-D, De Eneste To, Eagles of Death Metal, Ellie Goulding, Faith No More, The Gaslight Anthem, Lars H.U.G., Marmozets, Passenger, Robbie Williams, Royal Blood og Spids Nøgenhat.

 

 

ANNONCE