Nyhed

Hør ugens bedste sange

GAFFA har traditionen tro samlet denne uges bedste sange i en spilleliste til dig

Weekenden nærmer sig sin afslutning, det er søndag. Til at nyde dagen har GAFFA samlet ugens 10 bedste sange i en spilleliste, som du kan høre i WiMP eller Spotify her forneden. Sæt kaffen over og giv et lyt.

Du kan blandt andet høre de svenske drømmerockere, The Amazing, som har udgivet deres nye album "Picture You". GAFFAs Finn P. Madsen skriver i sin fire stjerners anmeldelse: "The Amazings lydcollager er en smule langstrakte, men sat smukt i ramme på Picture You i et organisk lydlandskab, hvor sangene forløses på den mest sofistikerede måde."

Drake er også at finde på listen efter, at han overraskende udgav sit nye album, "If You're Reading This It's Too Late". Han er selvfølgelig i topform på udspillet, og Michael José Gonzalez kvitterer med fem stjerner. "Stortalentet skuffer ikke på nedbarberet og imponerende overraskelse," skriver han.

OK Go er måske nok lige så kendte for deres innovative musikvideoer som deres musik. På deres seneste udspil, "Hungry Ghosts", demonstrerer de, at de faktisk også godt kan spille op til fest uden en visuel billedside. Som GAFFAs Kristian Petersen skriver: "Men musikken er også god! Velkomponeret pop med snert af rock og funk." Fire stjerner får de svenske konger af musikvideoen.

Hør hele spillelisten her:

ANNONCE