Nyhed

Kom til gratis åbningskoncerter på Hard Rock Café

Allerede i morgen kan du opleve Broken Beats gratis, og næste torsdag gælder det Lydmor

I tyve år har Hard Rock Café været lokaliseret i hjertet af Vesterbro, men i anledningen af deres jubilæum har de revet teltpløkkerne op og er flyttet et stenkast væk til Rådhuspladsen. Det vil blive fejret med et brag, der vil byde på gratis koncerter og en helt særlig indvielsesceremoni. Første koncert er torsdag den 21. maj klokken 18.30 med The Broken Beats (billedet), og dj Peter Skeldahl varmer op fra klokken 17.30. Næste koncert er torsdag den 28. maj klokken 18.30 med Lydmor, og dj og mangeårig GAFFA-skribent Lars Löbner varmer op fra klokken 17.30.

Hard Rock Café er verdenskendt for sin kombination af koncerter, svulstige burgere og deres samlinger af rock-klenodier, der er vokset støt, siden Eric Clapton bad ejerne af den originale café i London om at hænge hans guitar på væggen over hans stamplads "to mark my spot". Det blev startskuddet til samlermani, der nu har mere end 77.000 objekter på samvittigheden fra musikere og verdensstjerner.

I København kan man finde samleobjekter fra både Michael Jackson, Lady Gaga, John Lennon, Jimi Hendrix, Rihanna og Metallica, der komme til sin ret i de nye, lyse lokaler: –Vi har ledt længe efter de perfekte omgivelser at flytte cafeen over i, så vi kan blive ved med at tilbyde både københavnere og turister vores unikke kombination af god mad, fed musik og lidt stjernestøv fra nogle af verdens største musikere. Vi glæder os til at kunne byde både nye gæster og gamle venner inden for i vores nye omgivelser, fortæller David Pellow, Area Vice President of Operations i Europa for Hard Rock International.


 

ANNONCE