Nyhed

Grace Jones er sur på Kanye West

Rapperen har kopieret en af divaens musikvideoer, og det skal han nok ikke regne med at slippe godt fra

Man kan være sikker på, at legenden Grace Jones siger sin ærlige mening. Nu langer hun ud efter Kanye West. Jones beskylder nemlig Jeezy for direkte at have kopieret en af hendes musikvideoer.

"Når jeg møder ham, går jeg i totterne på ham," siger Grace Jones til The New York Times uden at specificere, hvilken musikvideo det er, hun føler sig truffet på.

Grace Jones udgiver sin selvbiografi, "I Will Never Write My Memoirs" den 29. september. I den står en lang række kunstnere for skud, hvad da også kom til udtryk i de første offentliggjorte passager, som så dagens lys tidligere i september.

Memoirerne er fortællingen om, hvordan Jones har måttet kæmpe for sin berømmelse. Det betyder undervejs, at nogle af dem, verden hylder som de største, mest nyskabende og originale artister lige nu, bliver pillet ned, dissekeret og placeret i Jones' egen skygge.


"Modetendenser opstår, og folk siger "følg den trend". Der er meget af den slags for tiden: "Vær som Sasha Fierce (Beyoncé, red.). Vær som Miley Cyrus. Vær som Rihanna. Vær som Lady Gaga. Vær som Rita Ora og Sia. Vær som Madonna." Jeg kan ikke være lige som dem – udover l den grad, at de allerede er lige som mig," skriver Jones.

Hun fortsætter med at fortælle, hvordan hun utallige gange er blevet kopieret af artister, som har tjent styretende, så folk formoder som regel, at Jones selv er rig. Men hun har kun gjort ting for spændingens skyld – ikke pengene.

"Jeg kan huske, da en af sangerne på listen over dem, der kom efter mig, første gang sagde til mig, at hun ville arbejde sammen med mig. Alle omkring mig sagde: "Du skal gøre det, det vil være så godt for dig, det vil introducere dig for et helt nyt publikum, du vil tjene masser af penge". Nej! Det vil være godt for hende; hun vil suge til sig af alt det, jeg har opbygget, og tilføje det til sit brand, og jeg vil få intet til gengæld bortset fra en smule midlertidig opmærksomhed," skriver Jones og konkluderer: "If the fuck don't feel right, don't fuck it".


Grace Jones gav koncert på årets NorthSide Festival, hvor hun lukkede fredag aften fra Blue Stage. Her holdt den topløse diva en fest, der modtog fem stjerner af GAFFAs musikanmelder Ole Rosenstand Svidt. Læs hele anmeldelsen her.

ANNONCE