Nyhed

Stone Temple Pilots søger ny sanger

Du har nu chancen for at følge i fodsporene af Scott Weiland og Chester Bennington

Stone Temple Pilots bekendtgjorde på deres Facebook-side fredag, at de ønsker at fortsætte bandet og holder nu auditions i jagt på en sanger, der kan erstatte Chester Bennington, som vender tilbage til sin rolle i front for Linkin Park. Det skriver NME. Du kan se opslaget her forneden. 

Bandet har lagt instrumental-udgaver op af sangene "Interstate Love Song", "Trippin' on a Hole in a Paper Heart" og "Vasoline" på deres hjemmeside sammen med beskeden:

"Vi gør det offentligt, at vi leder efter en ny sanger til Stone Temple Pilots. Vi har allerede hørt fra mange talentfulde folk, men vi vil gøre det her til en mulighed for mange flere, så vi har fundet en måde at gøre netop dét på. Hvis du tror, at du har, hvad det kræver at stå i front for det her band, indspille med dette band og turnere med dette band, vil vi elske at høre fra dig. Ingen vil nogensinde kunne 'erstatte' Scott, det var aldrig meningen. Meningen er for Stone Temple Pilots at fortsætte, at udvikle sig, og gøre det, vi gør ... Lave musik! Vi ser frem til at høre fra dig."


Guitarist Dean Deleo fortæller i et interview med Rolling Stone Magazine, at bandet allerede har masser af ny musik klar, og det kribler i fingrene efter at få fat i en ny sanger, så de kan komme i studiet. "Robert [Deleo, bas], Eric [Kretz, trommer] og jeg har en masse materiale, der bare ligger klar. En masse, mand. Vi vil virkelig gerne være i stand til at lave ny musik og fortsætte kampen, bevæge os fremad, udvikle os."

Deleo forklarer også, at bandet har åbnet for auditions, fordi de gerne vil høre alt det uhørte talent, der er. Dog handler det også om en særlig slags kemi, ifølge guitaristen: "Vi vil vide, at det er den rette person, før de åbner munden, når de bare kommer ind i lokalet. Vi leder efter nogen, der kan bevæge os." Talentet skal naturligvis være på plads, slår han fast. "Hør, sådan her ser jeg på det: En fantastisk sanger vil kunne bære et almindeligt band; et fantastisk band vil ikke kunne bære en almindelig sanger. Så det vi leder efter er en særlig karat, mand."

På bandets Facebook-side bliver initiativet ikke kun mødt af lovprisninger. Mange fans ser det som nærmest blasfemisk, at Stone Temple Pilots fortsætter efter den oprindelige forsanger, Scott Weilands, død den 3. januar sidste år af en overdosis. De protester lød da også, da bandet i sin tid hyrede Bennington ind foran mikrofonen efter, at de havde fyret den skandaleramte Weiland. 


Dean Deleo fortæller til Rolling Stone, at bandet stadig er mærket af Weilands pludselige død. Han indrømmer, at han ikke havde megen kontakt med Weiland i de senere år, men at han dagligt mindes sin gamle bandkammerat. "Det er virkelig, virkelig trist. Hør, hvis du vil have mig til at sadle op på en høj hest nu, jeg var i band med en af de største sangere, mand. Jeg havde den luksus og det privilegium at lave plader med en af de største sangere. Min kone er slem til at lade radioen være tændt i bilen, og på det seneste når jeg har sat mig bag rattet, er der en STP-sang i radioen. Og jeg er bare, 'Aww, man.' Jeg bliver mindet om ham dagligt, og jeg mindes ham i en tid, hvor han var dynamisk og fuld af liv og håb, en tid, hvor han var summede elektrisk af kreativitet og inspiration."

I 2010 udgav Stone Temple Pilots deres sidste album med Weiland. Det selvbetitlede album fik fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Erik Barkman under overskriften: "Kvalificeret nostalgi på grunge-overlevernes første album i ni år."

 

 

2016 marks a new year for Stone Temple Pilots…A year of hope, optimism, and most importantly, new music! We are...


Opslået af Stone Temple Pilots på 5. februar 2016

ANNONCE