Nyhed

Musikvideo: Mød Danmarks nye hiphop-stjerneskud, Annelise

Den tidligere backupvokalist for Mund de Carlo er ude med sit første track – og hun har selvfølgelig fået Mund de Carlo med som gæst

I en håndfuld år har Annelise været backupvokalist for Mund de Carlo, og nu træder hun ind på den danske hiphop-scene. Se hendes første nummer "Frisk Fiks" her forneden, hvorpå naturligvis Mund de Carlo også medvirker.

På "Frisk Fiks" viser Annelise et veludviklet flow og en skarp vokal, der helt naturligt går i spænd med det beskidte boombap beat. Nummeret er en frisk introduktion til Annelise som soloartist og bringer en kombination af legesyg energi og seriøs dedikation til håndværket. På nummeret gæster også Mund de Carlo, og han demonstrerer som vanligt sine store tekniske evner og sproglige opfindsomhed.

Musikken til "Frisk Fiks" er produceret af Banner og arrangeret, mixet og mastereret af Milad "Genius" med horn fra Peter Marrot og scratch fra Dust Francis.


I marts sidste år udkom Mund De Carlo med "Ordene Først", og GAFFAs musikanmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr kvitterede med fem stjerner under overskriften: "Albummet holder, hvad det lover: ordene har en altoverskyggende førsteplads i Mund de Carlos levende fortællinger." Han har siden leveret adskillige singler. 

Du kan derudover opleve Mund de Carlo live følgende datoer i 2016:

29. januar - Aalborg Katedralskole


5. marts - Kultur Cosmos, Viby

11. marts - Stars, Vordingborg (med Kasper Spez)

20. maj - Spillestedet Mantzius, Birkerød


Få første smag på Annelise med "Frisk Fiks (feat. Mund de Carlo)" her: 

ANNONCE