Nyhed

Ny video og albumdetaljer fra Tinderbox-aktuelle Haim

Det nye album er lige om hjørnet

Den Tinderbox-aktuelle søstertrio Haim er snart klar med deres nye plade ”Something to Tell You,” som udkommer den 7. juli i år. Trioen kom i torsdags med deres single ”Right Now” og har nu også en musikvideo til denne.

”Right Now” starter langsomt op med et svagt beat og en let vokal. Lidt efter lidt tilføjer Haim elementer, lidt bas, nogle forvrængede guitarakkorder og klaverspil. Bandet samler sangen med en overraskende omgang percussion.

Videoen er helt beskeden og er skudt på én dag. Den er instrueret af Paul Thomas Anderson, og hans kamera følger simpelthen bandmedlemmerne rundt i deres tomme studie, som de sætter instrumenter op.


Haim debuterede i 2013 med albummet ”Days Are Gone”, men siden da har man ikke hørt noget nyt fra dem i forbindelse med egne udgivelser. Haim har dog været med på sange af Calvin Harris, Primal Scream og flere. Haim har også været inde over soundtracket til The Hunger Games: Mockingjay, Part 1, på linje med Lorde, Q-Tip og Stromae, og med M83 på et track i filmen "Divergent Series: Insurgent".

Nu kan du se Haims nyeste skud på stammen, ”Right Now.”


ANNONCE