Nyhed

Heartland Festival melder udsolgt af partoutbilletter

x

Selvom det kun er andet år, Heartland Festival finder sted, kan festivalen i dag meddele, at der er udsolgt af partoutbilletter og endagsbilletter til lørdag.

Heartland Festival baserer sit program på fire søjler: Music, art, food og talks. Det hele finder sted i smukke omgivelser i parken ved Egeskov Slot på Fyn den 2.-4. juni 2017.

I år har Heartland Festival udvidet med både en dag mere, en større festivalplads med plads til i alt 12.000 gæster, endnu en scene, endnu et kunstprogram og et Talks-program med dobbelt så mange samtaler som sidste år.


"Vi er mildest talt henrykte over, hvordan billetsalget er gået i år og glæder os helt vildt til at byde publikum velkommen til endnu en magisk weekend på Egeskov i den kommende weekend. At vi nu kan melde udsolgt af både partout- og lørdagsbilletter bekræfter os i, at vi har fat i et stærkt koncept, som virkelig har sin berettigelse i det danske festivallandskab – og de gæster, der har nået at sikre sig en billet kan godt glæde sig til en fantastisk weekend, lyder det fra festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen.

På Heartland Festival 2017 kan man blandt andre opleve Eddie Vedder, Bryan Ferry, Miguel, Cat Power, Tony Oursler, Michael Stipe, Werner Herzog, Sofi Oksanen, Douglas Coupland, Lorette Napoleoni, Per Hallundbæk, Kamilla Seidler og mange, mange flere.

Desværre har festivalen modtaget et afbud fra den græsk-amerikanske sangerinde Diamanda Galás, der må udgå grundet en halsinfektion, og hun bliver ikke erstattet, men håber at komme til Danmark på et senere tidspunkt.


 

ANNONCE