Nyhed

Den komplette spilleplan til Tinderbox er klar

Du kan blandt andre opleve TooManyLeftHands, Tina Dickow, Sean Paul, Run DMC og Lukas Graham, som giver sin eneste festivalkoncert i Tusindårsskoven.

Der er kun syv uger til den unge Tinderbox Festival løber af stablen den 22. til 24. juni 2017, og nu er den fuldendte spilleplan klar til tre dages musik under den danske sol i Tusindårsskoven. Det afsløres hermed også, at det er en af de store dj's, Martin Garrix som får æren af at lukke sommerfesten i skoven.

Døren bliver slået op torsdag den 22. juni klokken 13.00, hvor du allerede en time efter åbning kan swinge med til rytmer fra balkanorkesteret Gogol Bordello, der efter eget udsagn leverer gypsy punk til folket. Efterfølgende står den på nationalskjalden Kim Larsen & Kjukken, rockbandet The Killers og popkometen . Torsdagen bliver lukket af D-A-D med et rockbrag af sange, som de fleste af os kan skråle med på. Magicbox-universet byder på TooManyLeftHands, Kaskade og Galantis, hvor den nye scene bland andre har Chinah og Folkeklubben på besøg.

Fredag starter islandske Kaleo festen med en omgang bluesrock, og Suspekt kører den videre med provokerende, grænseoverskridende og festlig hiphop-lyrik. På den nye scene finder du populære Jonah Blacksmith, som fortsættende hylder deres bedstefar, som var smed, alt imens Magicbox skyder Nora en Pure, Afrojack og flere af. De aarhusianske kendinge Tina Dickow og Thomas Helmig sørger for underholdningen på de store scener, hvor også de internationale lækkerbiskner Kings of Leon giver dig danse-sved på panden.


Sidstedagen, lørdag, indledes på den nye scene ,hvor du kan opleve blandt andre A Man From Jupiter, Gilli og Saveus. Hvis du er Magicbox-fan, kan du vride dig til toner af Kongsted, Felix Jaehn og W&W. De store scener er også stjernebelagt lørdag, hvor der skal danses til jamaicansk dancehall med Sean Paul, rockes med på Sort Sols ikoniske lyd og  Lukas Grahams velkendte hits (billedet). Hele baduljen afsluttes med et brag, når Martin Garrix lukker tredagsfesten i Tusindårsskoven.

 

Den samlede spilleplan kan ses på Tinderbox.dk og på den officielle Tinderbox 2017 app.


 

Varm op til festen med første band på banen, Gogol Bordello og deres "Wonderlust King"


 

ANNONCE