Nyhed

Soundgarden-medlemmer spiller sammen på NorthSide for første gang siden Cornells død

GAFFA – Alt Om Musik

Når de legendariske punkrockere i MC5 spiller på NorthSide for at fejre 50-års jubilæet for det stilskabende album Kick Out The Jams, bliver det også første gang, Kim Thayil og Matt Cameron fra Soundgarden spiller sammen siden Chris Cornells tragiske selvmord for et år siden.

Når MC5 spiller på NorthSide slutter Cameron, der også har sin daglige gang i Soundgarden, sig nemlig til bandet som ”special guest”, så der er på alle måder lagt op til en koncert med legendepotentiale.

Amerikanske MC5 udgav i perioden 1968 til 1971 tre plader, der lige siden har været inspiration for utallige rockbands fra The Ramones og Sex Pistols til Rage Against The Machine og The Strokes.


LÆS OGSÅ: NORTHSIDE ER KLAR MED SPILLEPLANEN

MC50 fejrer på NorthSide under ledelse af den tidligere MC5-guitarist Wayne Kramer 50-året for indspilningen af MC5's punk-inspirerende debutalbum, livepladen "Kick Out the Jams". Bandet spiller albummet i sin helhed sammen med andre sange fra gruppens beskedne, men betydningsfulde bagkatalog. De øvrige medlemmer af MC50 er guitarist Kim Thayil (Soundgarden), sanger Marcus Durant (Zen Guerrilla), bassist og sanger Dug Pinnick (King's X), trommeslager Brendan Canty (Fugazi) og på NorthSide altså også trommeslager Matt Cameron.

Se MC5 optræde med deres største hit "Kick Out the Jams":

MC5 optræder på NorthSide fredag den 8. juni klokken 01:00

ANNONCE