Nyhed

Bedst lige nu - 12 stærke sange til weekenden

GAFFA.dk - Alt om musik

Nicki Minaj: Barbie Dreams
Det nye album Queen bliver rost til skyerne, og mange har i skrivende stund glemt, hvem Cardi B er. På “Barbie Dreams" kan man fornemme hvorfor: Minaj holder ikke igen, og selvtilliden er berettiget i højsædet. Hun langer ud efter de mandlige kunstnere over beatet fra Biggies “Just Playing (Dreams)”.

Ariana Grande: Everytime
Grandes fjerde album Sweetener er landet. Selvom det inkluderer hendes hit-singler "God is A Woman" og "No Tears Left To Cry", så er der massere af andre gode sange at tage fat på. “Everytime” kunne godt handle om hendes tidligere forhold til Mac Miller, og hvordan hun ikke har kunne holde sig fra ham.

Jess Glynne: All I Am
Den helt unikke og markante stemme bag Clean Bandits hit “Rather Be” fra 2014 er ikke stoppet med at være aktuel på musikscenen. Den nye single fra Glynne er en glad sang, om at have fundet kærligheden, og ikke at kunne holde det tilbage fra verdenen. Skal du i godt humør, kan du sætte denne sang på.

LÆS OGSÅ: Capaldi ka' - kommende verdensstjerne understregede potientialet 

Camila Cabello, Swae Lee: Real Friends
Hendes solokarriere er kommet flyvende fra start, og det ser ikke ud til at Cabello har tænkt sig at sætte farten ned, selvom hun tager det helt stille og roligt på “Real Friends”. Det handler om at være påpasselig overfor folk, og finde nogle venner man kan slappe rigtig af omkring og connecte med.

SG Lewis, AlunaGeorge: Hurting
Vi er i den elektroniske pop-boldgade, når det kommer til engelske SG Lewis. Det er en del af hans kommende projekt Dark, der følger hans 2018-ep Dusk. Det er en sang til de sene timer, og sangen har en pulserende energi, man ikke kan undgå at lade sig drage af. AlunaGeorge tilføjer en honningsød vokal.

Calvin Harris, Sam Smith, Jessie Reyez: Promises
EDM-stjerne + soul-pop stjerne + nyt talent = sikkert hit. Det er et tilbagelænet nummer, hvis man tager hele Harris’ bagkatalog i mente. En rigtig sensommersang, mens den stadig har taget på farten af hverdagen. Både Smith og Reyez finder sig hjemme på nummeret, der føles ubesværet velproduceret.

LÆS OGSÅ: Rapdronningen viser hvor tronstolen skal stå

Mustard, Travis Scott, YG: Dangerous World
Både Travis Scott og YG er populære kunstnere for tiden, hvor de begge lige har udgivet nyt album, der har fået massiv positiv respons. Det er altså et scoop for den amerikanske DJ og producer Mustard at samle de to på dette nye bop, der rammer den hiphop-lyd der fortsat vinder frem i musikbilledet.


Aminé: BLACKJACK
Amerikanske hiphop-kunstner Adam Aminé Daniel har delt sit nye projekt OnePointFive med verdenen. Han blev særligt kendt for sit nummer “Caroline” fra sin debutplade Good for You i 2017, men beviser med blandt andet sangen “BLACKJACK” fra det nye album, at han bestemt stadig har mere at byde på.

M-22: How Does It Feel
Den britisk-tyske EDM-duo består af Matt James og Frank Sanders. På nummeret her ligger Hayley May en stærk vokal til, og det er generelt en sang, hvor man føler man kan tjekke det meste på listen af, for hvad det kræver at lave et sikkert hit. En rigtig glad og festlig sang, til når du går på weekend.

LÆS OGSÅ: Popfinne med pondus og potientiale

The 1975: TOOTIMETOOTIMETOOTIME
Der går fuld leg og rytme over det bandet på denne nye single, der er meget langt fra indie-rocken. Et ellers ikke videre dybt tekstunivers omkring at skændes med sin partner bliver løftet til nye højder i produktionen, og det er et pop-bop hvis rytme man hurtigt finder sig selv vende tilbage til.

Ericka Jane: My Crazy
Den danske, upcoming sangerinde har en international lyd, der let kunne narre lytteren til at tro hun var alt andet. Den kun 22-årige har denne sommer været aktuel på flere danske festival-scener med sin dansevenlige pop. “My Crazy” handler om en kærlighed, der er så intens at det bliver helt sindssygt.

Janet Jackson, Daddy Yankee: Made For Now
Det er det første vi hører fra ikonet siden 2015, og hvilket comeback. Sangen handler om at leve i nuet, og slippe sig løs fremfor at tænke på i morgen. En tematik der spejler sig i nummerets produktion, der rummer danseglade rytmer. Sommeren er helt sikkert ikke slut hvis du spørger Janet Jackson. 
ANNONCE