Nyhed

Rise Against tilbage til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

Det amerikanske punkband Rise Against har tilføjet europæiske koncertdatoer for 2018, og Danmark er på listen. Bandet spiller på VoxHall i Aarhus onsdag den 20. juni.

Gruppen besøgte sidst Danmark i oktober, hvor de spillede på Vega i København. GAFFAs anmelder gav koncerten fem store stjerner, blandt andet grundet bandets dedikerede danske fanbase.

LÆS OGSÅ: Overbevisende Rise Against med dedikeret dansk fanbase

Rise Against startede i Chicago i 1999 og har siden udgivet otte album og er altså en erfaren gruppe musikere. Det sidste skud på stammen er det aktuelle album Wolves fra 2017, men for de fleste er bandet nok bedst kendt for deres rockklassiker “Savior”, der har over 86 millioner visninger på YouTube. 

Punkbandet er desuden kendt for deres udtalelser omkring social uretfærdighed, men har med det nyeste album trukket sig lidt tilbage for at tænke over, hvordan bandet vil definere sig selv. Bandmedlemmerne støtter også op om Amnesty International og er alle vegetarer for også at vise deres støtte til dyrs rettigheder. 

Titlen Wolves er symbolsk for et skift fra bandets side, der nu hellere vil fokusere på potientale end på fejl, og en formidling af tristhed og håbløshed. Dette skift skulle efter sigende være kommet efter det seneste amerikanske præsidentvalg.

Billetsalget til koncerten på VoxHall i Aarhus starter fredag den 26. januar kl. 10. 

Se deres nye video til sangen "House On Fire" fra Wolves her: 


ANNONCE