Nyhed

Se Drake løfte NBA-trofæet i ny musikvideo

GAFFA.dk - alt om musik

Videoen viser den canadiske basketball-ambassadør gå fra byggeplads over basketballbane og kapel til at løfte det kæmpe mesterskabstrofæ på en scene

Drake har udgivet en ny musikvideo til sangen "Money in the Grave", som han udgav sammen med Rick Ross for at fejre basketballholdet Toronto Raptors’ sejr ved NBA-finalen i juni.

I den sort-hvide musikvideo ser man Drake på en byggeplads, mens en gravemaskine graver en grav i baggrunden. Derefter fyrer Drake sine rim af på en basketballbane, hvorefter Drake og Rick Ross mødes i et kapel og drikker gravøl.


Endeligt kan man se optagelser fra Drakes seneste koncert i Toronto, hvor han iført en Raptors-trøje løfter det NBA-trofæ, som Toronto Raptors vandt ved NBA-finalen. 

Artiklen fortsætter under videoen


LÆS OGSÅ: Drakes tale blev afbrudt – repræsentant fra Grammy forklarer hvorfor

Drake blev i 2013 officielt udnævnt som Toronto Raptors' globale ambassadør. Den canadiske rapper er kæmpefan af holdet og er blevet set på sidelinjen ved mange Raptors-kampe, hvor han da også af og til er blevet irettesat for sin lidt for livlige opførsel under kampene. “Money in the Grave” blev udgivet sammen med sangen “Omertà” under titlen The Best In The World Pack, da Toronto Raptors vandt basketball-mesterskabet. 

"Det her er poetisk, man bliver bare nødt til at se det ske. Toronto er i huset, Kyle Lowry med sin mesterskabs-ring, Kawhi Leonard, der skaffe sejrer til byen… Jeg vil have min chips (mesterskabssejr) med dip, det er alt, jeg ved," sagde Drake i et følelsesladet interview efter sejren.


"Vi har gjort det her med vores hjerter, vi har gjort det gennem kærlighed. Vi har fået det til at ske gennem ren vilje. Vi har manifesteret det," udtrykte Raptors-ambassadøren.

LÆS OGSÅ: Drake samler op på sine g(l)emte hits

Tidligere på måneden udgav Drake albummet Care Package, en opsamling af uudgivne sange og sjældenheder, som vores anmelder gav fem stjerner. Pladen blev samtidig Drakes niende nummer ét-album på den amerikanske Billboard 200-hitliste.

ANNONCE