Nyhed

Smukfest klar med ni nye navne

GAFFA – alt om musik

Martin Garrix, Clean Bandit og Thirty Seconds to Mars er på plakaten

Endnu ni navne er klar til programmet for Smukfest: Den hollandske EDM-sjerne Martin Garrix (nummer 1 på DJ Mags Top 100 tre år i træk 2016-2018) vender tilbage til bøgeskoven, hvor han også optrådte i 2016, i selskab med de engelske hitmagere Clean Bandit, der spillede på Smukfest 2017 og to nye navne i Smukfest-sammenhæng, amerikanske Thirty Seconds to Mars (billedet) med sangeren og skuespilleren Jared Leto i front og Larkin Poe, amerikansk rootsband anført af søstrene Rebecca og Megan Lovell.
 
Også fem aktuelle danske publikumsfavoritter er klar til programmet – Phlake, Christopher, Hjalmer, Karl William og bysbørnene Peter Sommer & Tiggerne.
 
Flere navne og hvilke dage de offentliggjorte kunstnere spiller præsenteres den 31. januar 2019. 

Alle partoutbilletter til Smukfest blev solgt på rekordtid, 65 minutter, da billetsalget gik i gang 4. december, men der kan købes endagsbilletter fra 4. februar. 


Smukfest har i 2016, 2017 og 2018 ventet med at offentliggøre hovedparten af programmet, til umiddelbart før salget af endagsbilletter gik i gang, men i år har festivalen allerede annonceret en del optrædende, blandt andre også Suede, Lukas Graham, Nephew, Nik & Jay, Anne, Sanne og Lis og tv-2 samt en særlig jubilæumskoncert.

Festivalen afholdes 7. til 11. august.

LÆS OGSÅ: Smukfest holder 40 års jubilæumskoncert med masser af stjerner


 

ANNONCE