Nyhed

Her er fem nye udgivelser, vi glæder os til

GAFFA.dk - Alt om musik

Her er fem albums, vi glæder os til at høre i den nærmeste fremtid.

Emeli Sandé

Titel: Real Life


Den engelske soulsangerinde og sangskriver er aktuel med sit tredje album. Hun udtaler selv, at albummet skal skabe "håb og selvtillid", især for dem, "som er blevet marginalisteret, glemt eller slået ned af den usynlige undertrykkelse, der altid er der."

Udgivelse: 7. juni

_______


Madonna

Titel: Madame X

Popveteranen er på vej med sit 14. studiealbum. Madonna har i de sidste par år boet i Portugals hovedstad Lissabon, og her er pladen blevet til. ”Jeg har fundet min stamme der, og det er en magisk verden med utrolige musikere, der forstærkede min tro på, at musik virkelig forbinder mennesker og er universets sjæl,” siger hun.


Udgivelse: 14. juni

_______

Bruce Springsteen

Titel: Western Stars

Bossen er tilbage – nu uden E Street Band. Han udtaler: "Denne plade er en tilbagevenden til mine soloudgivelser med karakter-drevne sange og fejende, cinematiske orkesterarrangementer." Albummet er inspireret af sydcaliforniske popplader fra slut-60'erne og start-70'erne, bl.a.  Glen Campbell, Jimmy Webb og Burt Bacharach. 

Udgivelse: 14. juni

_______

The Black Keys

Titel: Let's Rock

Garagerockduoen er klar med deres niende album, det første i fem år. Det kommende album bliver en tilbagevenden til den ligefremme rock fra gruppens første album. "Når vi er sammen, er vi The Black Keys, det er dér, hvor den virkelige magi er og altid har været, siden vi var 16 år," siger sanger og guitarist Dan Auerbach.

Udgivelse: 28. juni

_______

Tool

Titel: Vides endnu ikke

Det eksperimenterende metalband er omsider tilbage med deres første album i 13 år. Live har de spillet to nye sange, "Descending" og "Invicible", der traditionen tro er lange – mere end 10 minutter – og komplekse, med polyrytmer og særegne taktarter. Gruppen kan opleves på årets Copenhell-festival.

Udgivelse: 30. august

ANNONCE