Nyhed

Fredagsrock i Tivoli offentliggør det fulde program

GAFFA - Alt om musik

Programmet byder på en bred vifte af danske og udenlandske artister.

I år er det 23. gang, at Tivoli slår dørene op for Fredagsrock. Det lader dog ingenlunde til, at fredagsfestivalen har tabt pusten gennem årene, da de igen i år præsenterer et alsidigt program, der tilbyder noget for enhver smag.

Der er således mulighed for både at opleve den platin- og guldsælgende popartist Jason Derulo, den internationale superstjerne Tom Jones samt den tidligere forsanger i The Fugees, Ms. Lauryn Hill.


Af danske navne præsenterer Fredagsrock en lang række artister. Der er blandt andet mulighed for at høre den danske superstjerne , de danske rockkoryfæer D-A-D samt den altid charmerende Tina Dickow. Derudover indleder Den Gale Pose deres genforeningstour på Plænen i Tivoli.

Programchef i Tivoli Thor Feilberg udtaler om offentliggørelsen: ”Årets program har en bredde og en tyngde, der understøtter os som et af de største open air venues i København. Programmet byder både på nye og veletablerede navne fra den danske musikscene samt tre internationale headlinere, der spænder bredt, både musikalsk og i forhold til den målgruppe, de henvender sig til.”

Fredagsrock skydes i gang af The Minds of 99 den 12. april og afsluttes den 20. september af Citybois og Hugo Helmig, der er én af i alt ni dobbeltkoncerter. Sammenlagt optræder 34 forskellige bands og artister.


LÆS OGSÅ: Tinderbox er klar med det fulde program - tilføjer megastjerne

Alle koncerter begynder klokken 22, og er gratis for Tivolis gæster. Ved enkelte koncerter skal der dog tilkøbes adgang til Inner Circle, men det vil dog stadig være muligt at nyde koncerten uden.

Du kan se det fulde program her:


12. april: The Minds of 99

19 april: Joey Moe

26. april: Den Gale Pose + TopGunn

3. maj: Karl William + Barbara Moleko

10. maj: Bikstok + Shaka & Wafande

17. maj: Phlake

24. maj: Suspekt

31. maj: Medina

7. juni: MORTEN

14. juni: Mads Langer

21. juni D-A-D

28. juni: TV-2

5. juli: Tom Jones

12. juli: Benal + Jada

19. juli: Tina Dickow

26. juli Gnags

2. august: Infernal + Ude Af Kontrol

9. august: Ms. Lauryn Hill

16. august: Jason Derulo

23. august: When Saints Go Machine + Thomas Dybdahl & Tivoli Copenhagen Phil

30. august: MØ

6. september:  Christopher + Maximillian

13. september: Kato + Djämes Braun

20. september: Citybois + Hugo Helmig

 

ANNONCE