Nyhed

Robbie Williams vil stjæle julen fra Bublé

GAFFA.dk – alt om musik

Robbie Williams er i drillehumør i skørt jule-show.

Michael Bublé er den ukronede konge af julemusik. Når kalenderen viser december, bliver både radiostationer og playlister verden over oversvømmet af sangerens bløde vokal på diverse julemelodier. Men nu har Robbie Williams proklameret, at han agter at stjæle juletiden fra Bublé. NME beretter hvordan Robbie Williams har i sinde at udigve et vaskeægte julealbum senere i år. Albummet har fået titlen The Christmas Present. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Den perfekte Smukfest-entertainer


I et stort anlagt jule-show i London blev der, ifølge NME, holdt en kort Q&A med popsangeren. "Albummet skulle have heddet Achtung Bublé. Jeg fucking elsker Michael, men det må stoppe. Det skal stoppe nu", sagde Robbie med henvisning til Bublés jule-dominans.

The Christmas Present bliver tilsyneladende en festlig affære. Gamle sange, nye sange og coverversioner bliver blandet i en 28 numre lang pærevælling. Kæmpe navne som Rod Stewart og Bryan Adams er endda med på pladen. Og, bemærkelsesværdigt, er sværvægtsboksestjernen Tyson Fury også at finde blandt albummets features. Williams og Fury mødtes i Las Vegas. "Det giver mening i et eller andet univers. For at være ærlig var Tyson vildt god", sagde Williams yderligere. 

Robbie Williams spillede i sommer på Smukfest i bøgeskoven ved Skanderborg. 


ANNONCE