Nyhed

Kid Cudi og Kanye West planlægger nyt Kids See Ghosts-album

GAFFA.dk - alt om musik

“Der er helt sikkert mere på vej”, fortæller Cudi om samarbejdet med Kanye

Sidste år udgav Kid Cudi og Kanye West deres selvbetitlede og første Kids See Ghosts-album, og nu ser det ud til, at debutpladen får en opfølger. Kid Cudi har i et nyt interview med Complex bekræftet, at Kanye er klar til at lave efterfølgeren på de to hiphop-stjerners fællesalbum.

“Kanye har allerede fortalt mig, at han vil begynde at arbejde på plade nummer to,” fortæller Cudi i det nye interview og fortsætter:


“Det er lidt underligt, for med det første album var jeg ikke sikker på, hvor seriøs han egentlig var med at skulle lave et fællesalbum med mig. Han havde nævnt det, men jeg troede bare, det var en fiks idé, han fik i øjeblikket. Men så blev han ved med at bringe det op og blev ved med at invitere mig over til sit hus, hvor vi lyttede til musik og arbejdede på beats, og så slog det mig: 'wow, han brænder virkelig for det her.'

LÆS OGSÅ: Lorde beskylder Kanye West og Kid Cudi for tyveri

Om det nye album siger Cudi: “Vi har haft en samtale, hvor han sagde, han gerne vil lave et spirituelt album, og så sagde jeg, 'Fedt. Det er det jeg gør. Jeg ville elske at lave det, noget jeg kan sætte tænderne i.' Så der er helt sikkert mere på vej.”


Kid Cudi er for tiden desuden i gang med sit kommende album Entergalactic, der skal akkompagnere Cudis egen animerede Netflix-serie, der bærer samme navn. 

“Jeg tror, dette album er mit perspektiv på kærlighed, og det har folk ikke rigtig fået før,” fortæller Cudi om sin nye musik.

“Jeg prøver mit bedste på at introducere nye lyde og flytte grænserne rent sonisk. Så det bliver stadig alt det, som folk elsker ved Kid Cudi-musik. Den eneste forskel er, at det bliver fortalt fra et andet perspektiv. Nogle sange, ikke dem allesammen. Jeg har nogle sange, hvor jeg bare rapper. Det er bare Cudi, der har det sjovt igen, og jeg tror, folk savner den side af mig.”


Kids See Ghosts debutalbum udkom i 2018 og modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Feel the love: Kanye og Cudi i topform på fokuseret fællesalbum

Kanye West er for tiden aktiv med sin Sunday Service-turné, der valfarter rundt omkring i USA. Senest har Kanye på sin hjemmeside delt et billede, der efter alt at dømme er en bekræftelse af, at han har et album på vej med titlen Jesus Is King, som udkommer den 27. september.

ANNONCE