Nyhed

Fynske sommerkoncerter flyttes

GAFFA.dk – alt om musik

I tirsdags forbød regeringen forsamlinger på over 500 mennesker frem til den 1. september. Derfor annoncerer fynske Live Culture i dag, at en række sommerkoncerter i Den Fynske Landsby og på Valdemars Slot bliver rykket.

Sommerens fynske koncerter, der blandt andet tæller Lis Sørensen & Hush, Jacob Dinesen & Claus Hempler og Malurt & Mathilde Falch, stod til at blive afholdt i juni, juli og august, men er nu udskudt til næste år. Samtidig er koncerterne med Søren Huss & Savage Rose samt Almost AC/DC, Bryan Adams TributeDressed for Roxette blevet aflyst. Det oplyser koncertarrangøren Live Culture, der i mange år har sat koncerter og store shows op over hele Fyn.

– Vi vidste godt, at det var urealistisk, at vi ville komme til at afvikle store koncerter i løbet af sommeren, så derfor var vi også klar til at rykke, når vi havde noget konkret at gå med. Vores helt klare ambition har været, at publikum skulle have de koncerter, de havde set frem til, og det har også været udgangspunktet for forhandlingerne med alle bands og artister, fortæller Michael Juul Møller, administrerende direktør i Live Culture, og fortsætter:


– Derfor er jeg også glad for at kunne fortælle, at det faktisk er lykkedes at finde nye datoer i 2021 til næsten alle vores sommerkoncerter. Så vi kun har to aflysninger i hele sommerens program, der ikke kommer med i 2021. Vi har haft travlt de sidste par dage med at få puslespillet til at gå op, men nu er vi endelig klar til at melde ud, hvad publikum blandt andet kan se frem til.

Du kan herunder se de nye datoer for koncerterne:

Lis Sørensen & Hush – flyttes til 18. juni 2021


Jacob Dinesen & Claus Hempler – flyttes til 14. august 2021

Poul Krebs & Rasmus Walter – flyttes til 20. august 2021

Malurt & Mathilde Falch – flyttes til 27. august 2021


Burhan G, Noah, Pernille Rosendahl & Dorte Gerlach med Danmarks Underholdningsorkester – flyttes til 28. august 2021

Lars Lilholt & En Lille Pose Støj – flyttes til 4. september 2021

Almost AC/DC, Bryan Adams Tribute & Dressed for Roxette – aflyses

Søren Huss & The Savage Rose – ­aflyses

Queen Machine – flyttes til 19. november 2021 i Jyske Bank Arena

Valdemars Slot Open-air med Nik & Jay, Malurt, Mads Langer og Patina – flyttes til 21. august 2021

Aflysningerne efterlader et par tomme datoer i Den Fynske Landsby i 2021. Live Culture forventer derfor at kunne offentliggøre nye navne til næste års plakat i løbet af sommeren og efteråret.

På Valdemars Slot vil der senere på året også blive offentliggjort et nyt navn til næste års plakat.

LÆS OGSÅ: NorthSide klar med 2021-datoer – og første navn

Selvom forsamlingsforbuddet på maksimum 500 mennesker officielt udløber den 1. september, har Live Culture også valgt at flytte eller aflyse alle planlagte udendørskoncerter i september måned, forklarer Michael Juul Møller:

– I stedet for at gætte og afvente udmeldinger fra offentlig side har vi selv valgt at udskyde de udendørs koncerter, der lå i starten af september, også selvom de ikke er omfattet af den nye udmelding. Det har vi naturligvis gjort i samråd med artister og andre berørte, idet vi til netop disse koncerter ikke på nuværende tidspunkt er lovmæssigt forpligtet til at flytte eller aflyse.

Billetkøbere har mulighed for at få refusion, men Live Culture opfordrer til, at man beholder sin billet, som også er gyldig til næste år. Har du købt billet, vil du få direkte besked, oplyser de.

ANNONCE