Nyhed

KARANTÆNE-TV: Se Troye Sivan og band performe live fra hjemmet

GAFFA.dk - alt om musik

”Take Yourself Home” blev udgivet den 1. april og er det seneste udspil fra den 24-årige sydafrikansk-født australske sanger

Videoen består af en sammensætning af små klip af henholdsvis Sivan og hans fire bandmedlemmer, der spiller sangen hver for sig.

Et godt stykke inde i videoen (ca. 3:10) sætter Sivan et øjeblik til side til at reklamere for nogle velgørenheds-T-shirts, han har skabt i samarbejde med designerne Jack Taylor Lovatt og Lanning Sally for at markere udgivelsen af singlerne. Alle indtægter fra salget af T-shirts vil blive doneret til WHO’s COVID-19 Solidarity Response Fund og Spotify’s COVID-19 Music Relief Project.


LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Den dag, jeg lærte at elske en YouTube-celebrity

”Take Yourself Home” blev udgivet den 1. april 2020 med en ledsagende sangtekst-musikvideo og er Sivans første udgivelse i 2020. Om sangen fortæller Sivan:

”'Take Yourself Home' er en slags pep-talk med dig selv og det sted, du kommer fra. Den handler om at kæmpe med din plads i verden”.  


Troye Sivan debuterede med albummet Blue Neighbourhood i 2015. Tre år senere udkom det anmelderroste album Bloom, der blandt andet førte pop-kunstneren forbi Danmark, da han i 2019 gav koncert i Forum. Koncerten resulterede i fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder samt følgende ord: 

"Mandag aften viste Troye Sivan i den grad, at han hører til i den helt tunge klasse af nutidens popstjerner. Med sin flamboyante og suverænt nærværende tilstedeværelse indtog den unge australier Forum i København med The Bloom Tour."

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Svansende Sivan på sejrstogt i Forum


Se Troye Sivan og hans band performe singlen ”Take Yourself Home” live fra hjemmet: 

ANNONCE