Nyhed

Aerosmith offentliggør opvarmning til dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Rival Sons og Electric Guitars sætter gryden i kog i Middelfart

Rocklegenderne Aerosmith, eller måske rettere koncertarrangøren All Things Live, har nu offentliggjort opvarmningen til bandets koncert i Middelfart 21. juli. Nemlig det californiske rockband Rival Sons og den danske rockgruppe Electric Guitars.

Rival Sons spiller klassisk blues- og hardrock med inspiration fra nogle af 60’erne og 70’ernes største bands som Led Zeppelin, The Doors og Rolling Stones. De har tidligere varmet op for Aerosmith, blandt andet i Royal Arena i 2017, og for navne som AC/DC, Black Sabbath, Kiss og Rolling Stones. Bandet er blandt andet kendetegnet af den karismatiske forsanger Jay Buchanan og den virtuose guitarist Scott Holiday.


Retrorockerne albumdebuterede i 2009 og har udgivet seks album, senest Feral Roots fra januar 2019. De turnerer også flittigt som hovednavn og har besøgt Danmark gentagne gange. Alene i 2019 gav de koncerter både i Vega, på Kulturværftet i Helsingør og på Train. Førstnævnte koncert fik fem stjerner af GAFFA, som de har fået flere gange tidligere.

LÆS OGSÅ: Formidabel triumf sprænger de komfortable rammer

Electric Guitars består af de to sangere og ikke mindst guitarister Søren Andersen og Mika Vandborg samt bassist Peter Kjøbsted og trommeslager Morten Hellborn. Bandet har udgivet tre studiealbum og et livealbum og var tidligere i januar backingband for støtteaftenen Rock for Hjemløse i Vega. Til efteråret drager de på turné med Sanne Salomonsen.


LÆS OGSÅ: Svagt fremmøde til musikalsk mageløs hjemløserock

Der er stadig ledige billetter til koncerten via Ticketmaster. 

Varm op med Rival Sons' hit "Pressure and Time" fra 2011:

ANNONCE