Nyhed

Gratis online-festival offentliggør stort, dansk line-up

GAFFA.dk – alt om musik

Græsset er grønnere på de digitale festivaler. Det er Brodie Sessions: Livestream Festivals ambitiøse line-up et levende eksempel på.

12 danske kunstnere giver koncert over seks dage, når YouTube-kanalen Brodie Sessions afholder gratis livestream-festival i de kommende tre uger. Plakaten er prydet af Bisse, Peter Sommer, The Savage Rose, First Hate, Iceage, Bremer/McCoy, Gents, Selma Judith, Goss, Bona Fide, Ydegirl og Clarissa Connelly.

– Med corona blev der sat en stopper for store forsamlinger og intime kulturoplevelser. Som en konsekvens er koncerter og festivaler aflyst og danske musikeres levebrød hårdt ramt, lyder det i en pressemeddelelse fra Brodie Sessions.


–Heldigvis er dansk musik inde i en guldalder, og Brodie Sessions lancerer derfor i dag en ny livestream-festival, der forløber over seks dage på tre forskellige lokationer, tilføjer de.

De tre lokationer er Finn Juhls arkitekttegnede sommerhus i Charlottenlund, Copenhagen Contemporary i København og Brodie Sessions’ eget hus. Huset bebos af Brodie, som er den engelske bulldog, der lægger navn til konceptet, og Birgit Lyngbye Pedersen, der er initiativtager og finansierer det non-profit.

LÆS OGSÅ: Nordic Noise Festival inviterer til gratis digital festival


Den danske YouTube-kanal Brodie Sessions gik i luften i slutningen af 2019. Ideen med kanalen Session er at skabe et fællesskab om musik, kunst og arkitektur med en række live-sessions i høj kvalitet.  I november udkom den første session med danske Efterklang og i marts endnu en med svenske Alice Boman.

Programmet for Brodie Sessions: Livestream Festival ser således ud:

6 & 7. maj i Finn Juhls sommerhus klokken 20.00
Onsdag den 6. maj: Bisse & First Hate
Torsdag den 7. maj: Selma Judith & Goss

14. & 15. maj i Brodie Sessions-huset klokken 20.00
Torsdag den 14. maj: Bona Fide & Peter Sommer
Fredag den 15. maj: Ydegirl & Gents

19. & 20. maj på Copenhagen Contemporary
Tirsdag den 19. maj: Bremer/McCoy & The Savage Rose
Onsdag den 20. maj: Clarissa Connelly & Iceage


Kom i festival-stemning med First Hates ”The One”:

ANNONCE