Nyhed

Udskudt Fyrværkeri Festival udvider med en dag – og lover "kæmpestore navne"

GAFFA.dk – alt om musik

Festivalen kunne melde udsolgt af 17.000 billetter efter 26 dage

Den viborgensiske Fyrværkeri Festival, der både har masser af livemusik og et stort anlagt fyrværkerishow, var en af de mange festivaler, der måtte udskydes til 2021 grundet regeringens forbud mod forsamlinger på flere end 500 personer til og med 31. august. Når festivalen vender tilbage i 2021, bliver det i en større udgave, idet festivalen bliver udvidet fra en til to dage.

Festivalen, der i år kunne fejre 10 års jubilæum, kunne efter 26 dage melde udsolgt af deres 17.000 billetter og havde de store navne Lukas Graham, Rasmus Seebach, Alphabeat, Carpark North, Medina, Burhan G, Infernal og Poul Krebs på programmet.


Festivalen har i lighed med mange andre aflyste festivaler givet publikum mulighed for at bruge 2020-billetten til 2021, og det har langt de fleste gjort, fortæller festivalen i en pressemeddelelse. Faktisk har kun 300 personer valgt at få billetterne refunderet, siden det blev muligt i sidste uge. Fristen for at få refunderet billetter slutter 3. juni klokken 23.59. De refunderede billetter bliver løbende udbudt i salg via en venteliste på fyrfest.dk – i skrivende stund er der udsolgt.

Hvor 2020-udgaven af festivalen skulle have fundet sted lørdag den 29. august 2020, bliver 2021-versionen af festivalen afviklet præcis 364 dage senere, altså lørdag den 28. august 2021. Festivalen forventer at kunne præsentere det samme musikprogram lørdag den 27. august 2021 som programsat i 2020 – altså kunstnerne nævnt ovenfor.

Imidlertid bliver festivalen udvides med en ekstra dag, fredag den 26. august. Her har festivalen booket tre "kæmpestore navne", lover festivalleder Mikael Andersen i en pressemeddelelse. Hvilke tre navne der er tale om, bliver offentliggjort senere.


Som en ekstra tak til alle dem, som har valgt at beholde deres billet til om lørdagen, vil der starte pre-sale af fredagsbilletter den 28. august 2020 kl. 10:00. Her vil alle med en billet til festivalens lørdagsfest kunne købe entrebilletter til en pris på 279 kr. + gebyr. Billetsalget for alle andre vil åbne lørdag den 29. august via Billetsalg.dk, og her vil prisen lyde på 399 kr. + gebyr.

”Vi har valgt at starte med pre-sale til vores allerede fantastiske publikum for at sige ekstra tak til dem. Uden vores publikum er der ingen festival, så de fortjener en god pris,” fortæller festivalarrangør Mikael Andersen.

LÆS OGSÅ: Ny sikkerhedsdragt skal gøre det muligt at samles uden at holde afstand


 

 

 

ANNONCE