Nyhed

Bright Eyes ude med første single i ni år

GAFFA.dk – alt om musik

Bright Eyes deler ny sang og annoncerer samtidig, at deres comeback-album er på trapperne

De annoncerede deres gendannelse i starten af året, og i dag er det amerikanske indie-rockband Bright Eyes så ude med en ny sang. ”Persona Non Grata” er den første musikalske udgivelse fra bandet i ni år, og sangen agerer samtidig forløber til et album, der udkommer i løbet af 2020. Lyt til singlen nederst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Bright Eyes er tilbage


”Persona Non Grata” er et ret down-tempo nummer, som har Conor Obersts vokal i centrum, og som blandt andet også akkompagneres af sækkepiber. Nummeret markerer bandets comeback og giver os en forsmag på deres lyd anno 2020.

Medlemmerne Conor Oberst, Mike Mogis og Nathaniel Walcott har, i forbindelse med den nye sang, rakt ud til deres mange fans, som de håber, at de via dette nummer kan være med til at hjælpe i denne svære tid.

I en note skriver de:


”Hej venner,

Det er i den grad en mærkelig tid. Vi ville bare lige sende vores kærlighed og solidaritet til alle jer, der føler sig alene, bange og isoleret – I er ikke alene. Vi er alle sammen om dette.

Vi havde, ligesom mange andre, store planer for år 2020. Og uanset hvad udgiver vi et nyt album i år. Vi har også en masse forestående turnéplaner, hvilket vi er i gang med at kigge på. Vi holder jer orienteret, som tingene udvikler sig.


Vi vil virkelig gerne bare ud og spille, og vi håber at se jer alle, heller før end senere. Indtil da kommer der her en sang med titlen ”Persona Non Grata.” Vi håber, at I kan lide den.

Det var svært at vælge, hvilken sang vi skulle dele med jer først, da alle sangene er ret forskellige, men denne sang virkede som et godt sted at starte. Og nummeret indeholder sækkepiber! Hvilket er en førstegangsoplevelse for os.

Vi håber, at dette giver jer og jeres kære styrke og tryghed.

Tænker meget på jer.

Jeres venner,

Conor, Mike & Nate”

LÆS OGSÅ: Bright Eyes giver første danske koncert i ni år

Bright Eyes giver efter planen koncert i Store Vega den 16. august, og du kan købe billetter her.

Deres nye sang, "Persona Non Grata", kan du lytte til her:

ANNONCE