Nyhed

Cardi B rejser væk for at færdiggøre album

GAFFA.dk – alt om musik

Rapperens længe ventede andet album er stadig ikke helt klar til at se dagens lys

Efter et succesfuldt debutalbum arbejder Cardi B nu på sit andet album, der oprindeligt skulle være udkommet tidligere i år. Nu planlægger rapperen at tage væk i lang tid for at færdiggøre sit andet album, fortæller hun i et nyt interview med XXL

Planen var oprindeligt at have udgivet albummet nu, men Cardi B's planer er blevet udskudt grundet coronapandemien. En af grundene til, at hun venter med udgivelsen er, at hun ikke ønsker at promovere det nye album og deltage i interviews over Zoom.


‘’Jeg stoppede med at arbejde på mit album ud af det blå, fordi jeg følte, at hele COVID-tingen afskrækkede mig fra at udgive albummet. For jeg vil gerne udgive et album, og jeg vil gerne på turné’’, fortæller rapperen. 

En anden årsag til, at udgivelsen er blevet udskudt, er den manglende mulighed for at holde en release-fest i anledningen: ‘’Jeg ville elske en release-fest i New York. Jeg kunne have en i Atlanta, men jeg vil også gerne have en derhjemme. Og jeg vil se folk. Jeg burde ikke flyve 50 af mine venner ud, så de kan være der, og så er der måske nogen, der får COVID’’.

Cardi B fortæller under interviewet, at hun er i gang med en uge fyldt med møder og forretningsaftaler for at sikre sig, at der er styr på tingene: ‘’og så tager jeg væk i et godt stykke tid for at færdiggøre mit album’’.


Cardi B's debutalbum Invasion of Privacy udkom i april 2018, og projektet har haft massiv kommerciel succes. Albummet debuterede på førstepladsen af den amerikanske Billboard Top 200-liste, og det slog derudover rekorden for at være dét album af en kvindelig rapper, der har tilbragt længst tid på Billboards Top 200 ‒ den tidligere rekordholder var Lauryn Hills The Miseducation of Lauryn Hill fra 1998.

LÆS OGSÅ: Cardi B slår vild rekord 

ANNONCE