Nyhed

Uffe Lorenzen annoncerer solokoncert i København

GAFFA.dk – alt om musik

Spids Nøgenhat- og Baby Woodrose-frontmanden har udgivet sit tredje album, og han er klar til at komme ud og spille livemusik igen

Sangeren og musikeren Uffe Lorenzen er tilbage for tredje gang på Hotel Cecil ‒ hvor han tidligere har spillet to udsolgte solokoncerter ‒ med endnu et show den 21. maj.

Han er bedst kendt som frontmanden i syre-rockbandet Spids Nøgenhat og rockgruppen Baby Woodrose, hvor han går under navnet Lorenzo Woodrose. På sine soloprojekter har han dog droppet kunstnernavnet til fordel for sit borgerlige navn Uffe Lorenzen.


Som soloartist debuterede han i 2017 med Galmandsværk, der to år senere blev fulgt op af Triprapport i 2019, som blev rost af både af publikum og af pressen. Sidste år udgav han sit tredje, ligeledes velanmeldte udspil med titlen Magisk Realisme. 

Magisk Realisme er skrevet i en periode i 2019, hvor sangeren ikke havde et fast sted at bo, og derfor boede i en kuffert hele ni forskellige steder på kort tid. Rodløsheden, som han oplevede i den tid, er fanget i albummet, som er skrevet hen over sommeren i forskellige lejligheder rundt omkring i København ‒ nogle på Østerbro og nogle på Amager. Albummet handler også om, hvordan man stadig kan føle sig ensom, selvom man bor i en storby med masser af mennesker. 

Koncerten starter kl. 21, og dørene åbner kl. 20. 


Billetter til koncerten kan købes lige her

Uffe Lorenzen drager i øvrigt på turné til september med bandet Lydsyn.

Læs også: UFFE LORENZEN-INTERVIEW: Magisk realisme gennem rodløshed, fortabelse og desperation 


Varm op til koncerten med ‘’Caminoen’’:

ANNONCE