Nyhed

Beach House deler fire nye sange fra kommende album

GAFFA.dk – alt om musik

Numrene udgives som pladens andet kapitel

Den amerikanske drømme-pop-duo Beach House står over for udgivelsen af deres ottende studiealbum til februar næste år. Dobbeltalbummet Once Twice Melody består af 18 sange, som er inddelt i fire kapitler med tekstmæssige animationer til hvert nummer. Det første kapitel blev delt den 10. november i år, og nu er gruppen klar med de næste fire numre. Det skriver Pitchfork.

Albummets andet kapitel dækker over sangene ”Runaway”, ”ESP”, ”New Romance” og ”Over and Over”, som nu alle er tilgængelige med visuals.


Det tredje kapitel er sat til at udkomme den 19. januar 2022, før albummet endelig vil blive udgivet i sin fulde længe den 18. februar, hvormed de sidste fire sange bliver sendt ud i verden.

Beach House tæller to medlemmer, Victoria Legrand (vokal og keyboard) og Alex Scally (guitar, keyboard, backing vokal). Duoen udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2006 og var senest albumaktuelle i 2018 med pladen 7, som GAFFAs anmelder tildelte fem ud af seks stjerner.

Samme år havde GAFFA et stort interview med gruppen i forbindelse med, at Beach House gav koncert i Den Grå Hal på Christiania.


Beach House lægger snart vejen forbi Danmark igen, når de spiller i Falkoner Salen i København den 9. juni 2022 som del af deres kommende Europaturné med det nye album.

LÆS OGSÅ: Beach Houes giver dansk koncert og annoncerer album

Lyt til de nye numre her:

 

ANNONCE