Nyhed

Bork Festival klar med de fire første navne

GAFFA.dk – alt om musik

Billetsalget er allerede skudt i gang

Selvom vi kun lige har taget hul på december, kan man godt begynde at se frem mod sommerens festivaler. Bork Festival har netop annonceret de første navne til 2022-programmet, der byder på både nyere og garvede danske kunstnere.

Du kan se frem til en sand dansk musikskat i form af Gnags. Peter A.G. og bandet tager deres hits samt en række nye numre forbi en vifte af festivaler til næste sommer og lægger altså også vejen forbi Bork Festival.


Tobias Rahim får desuden sin debut på festivalen i 2022. Med udsolgte koncerter, millioner af streams og ikke mindst en god portion radiohits har musikeren i den grad meldt sin ankomst på den danske musikscene.

Tidligere på året udgav L.O.C. albummet Fuck L.O.C., hvor der er lagt vægt på, at pladen skulle fungere godt live. I år kunne Liam O’Connor fejre 20-års jubilæum som pladekunstner. I den forbindelse havde GAFFA et stort interview med rapperen.

LÆS OGSÅ: Efter 20 år er L.O.C. stadig kåd


Sidste annoncerede navn finder vi i form af ustoppelige Jung. Gruppen gav for nylig koncert i Jyske Bank Arena i Odense, hvor GAFFAs anmelder krediterede med seks ud af seks mulige stjerner. Følgende uddrag fra anmeldelsen taler for sig selv:

”Som faglig udsending for GAFFA igennem 107 live-anmeldelser har jeg kun overværet én koncert, der tangerer aftenens præstation. Som privatperson har jeg aldrig oplevet musik, som har rørt mig så meget.”

Festivalen fik sin start i 1979 og gik indtil 2018 under navnet Bork Havn Musikfestival. Begivenheden finder sted fra den 3.-6. august 2022.


Billetsalget er i gang, og billetter kan købes lige her.

Bliv klar til festivalen med Tobias Rahims "Jesus" her:

ANNONCE