Nyhed

Cardi B har nyt album på vej i 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Den amerikanske rapper har nok at se til for tiden

Cardi B har annonceret, at hun går efter at udgive sit andet studiealbum og den længeventede opfølger til 2018-debutalbummet, Invasion of Privacy, i 2022. Det skriver NME.

I april fortalte musikeren, at det nye album skulle være kommet ud allerede i år, men at udgivelsen blev forsinket på grund af coronapandemien.


”Jeg stoppede med at arbejde på mit album ud af det blå, fordi jeg følte, at hele COVID-tingen afskrækkede mig fra at udgive albummet. For jeg vil gerne udgive et album, og jeg vil gerne på turné”, udtalte rapperen dengang.

Hun lagde desuden vægt på, at hun ikke ønskede at udsende albummet uden en release-fest og promovere udgivelsen via Zoom.

LÆS OGSÅ: Cardi B rejser væk for at færdiggøre album


I et Instagram-opslag fra den 13. december har Cardi B nu opdateret sine fans omkring processen bag det nye album.

Artiklen fortsætter under opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Cardi B (@iamcardib)


”Jeg er involveret i mange ting, som tager meget af min tid, og oven i det skal jeg sende det her album ud næste år. Jeg skal ikke bare sende et album ud, men jeg skal også indspille en film,” fortalte rapperen.

Der er tale om filmen Assisted Living, som er instrueret af Thembi Banks. Musikeren tilføjede desuden, at hun havde ”så meget shit at lave”.

Forgængeren for det nye album, debutalbummet Invasion of Privacy, gik ved sin udgivelse ind på førstepladsen af den amerikanske Billboard Top-200 liste og slog desuden rekorden som dét album af en kvindelig rapper, der har tilbragt længst tid på Billboards Top 200.

LÆS OGSÅ: Cardi B ansat hos Playboy

Mens vi venter på nyt, kan du høre eller genhøre Invasion of Privacy her:

ANNONCE