Nyhed

Mary J. Blige varsler nyt album – hør to nye singler

GAFFA.dk – alt om musik

Blandt andre DJ Khaled og H.E.R. har været inde over sangerens kommende album

Mary J. Blige har løftet sløret for udgivelsesdatoen for, hvad der bliver kunstnerens 14. studiealbum. Albummet er sat til at udkomme den 11. februar 2022 – to dage før Bliges optræden til næste års Super Bowl. Forud for albummet har sangeren udgivet to singler, ”Good Morning Gorgeous” og ”Amazing”, hvor det kommende album tager navn efter førstnævnte. Det skriver Pitchfork.

”Good Morning Gorgeous” er skrevet i samarbejde med D’Mile, H.E.R., Lucky Dave og Tiara Thomas. H.E.R. har produceret singlen sammen med D’Mile og har yderligere sat sig præg på nummeret i form af guitar og backing vokal. Nummerets musikvideo er instrueret af Eif Revera.


Artiklen fortsætter under videoen

På ”Amazing” optræder DJ Khaled som featured, som det også var tilfældet på ”Glow Up” fra musikerens 2017-album, Strength of a Woman. Khaled har desuden været med til at producere singlen sammen med Streetrunner og Azzouz.


“Det har været så sjovt at arbejde med det nye album. Jeg glæder mig til, at mine fans kan høre disse første to sange, som vil give dem en smagsprøve på det, der er på vej. Jeg er taknemmelig for alle mine samarbejdspartnere, der har gået igennem denne proces sammen med mig, og endnu mere taknemmelig for mine fans, som jeg håber vil have det superfedt med denne nye musik,” udtaler sangeren i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: LISTE: 10 umage par – der passede overraskende godt sammen

Mary J. Blige tog hul på sin musikalske karriere i 1991 og udgav sit debutalbum, What’s the 411?, det følgende år. Kunstneren står indtil videre bag i alt 13 studiealbums, hvoraf otte er multi-platinsælgende.


Senest udgav musikeren albummet Strength of a Woman i 2017, hvor hun blandt andet arbejdede sammen med Kanye West, Missy Elliott og DJ Khaled. Albummet blev modtaget med fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

Blige har vundet en række priser, herunder ni Grammy Awards, og har desuden været nomineret til en Oscar for sin rolle i 2017-filmen Mudbound samt for den originale sang ”Mighty River”. Blige blev således den første person til at være nomineret for både en skuespilpræstation og sangskrivning det samme år.

Lyt til den nye single "Amazing" her:

ANNONCE