Nyhed

Badesøen afslører årets program

GAFFA.dk - alt om musik

Endagsfestivalen vender stærkt tilbage efter sidste års aflysning

Albertslund-festivalen Badesøen er klar med programmet til årets festival, der både består af musik, pop-up-happenings, samtaler, radiobingo, vandland og meget mere. Arrangementet løber af stablen den 7. august ved Friluftsbadet Badesøen.

Festivalen er arrangeret spillestedet Forbrændingen i samarbejde med internetradioen The Lake. På grund af pandemien blev Badesøen 2020 aflyst, og en del af navnene på årets musikprogram var oprindeligt booket til at spille på sidste års festival. I år får festivalen besøg af Peter Sommer & Tiggerne, Efterklang (billedet), Selvhenter, Ganger, Derya Yildirim & Grup Simsek, Selskabssange, Ahmet Harmanci, Alice Boman, Adam Christensen og Bona Fide


Festivalen byder også på legepladser og vandland for de mindste, og så er det desuden muligt at opleve bingo, musik og performances fra festivalens splinternye The Lake-scene. Derudover kan man fange en af festivalens pop-up-optrædener, i form af fællessang med Katrine Muff, guitar- og saxofonduoen Orsa, klarinet- og blokfløjteduoen Cake of Day, og en Avisen Live Særudgave, der byder på flere sektioner med spændende oplevelser.

Jeppe Skjold fra Forbrændingen udtaler: “JA! Endelig! Endelig er sommer kommet, og i år må vi holde festival. Corona har trukket i langdrag, og det har ikke været fedt med alle de aflysninger og udskydelser. Men nu holder vi Badesøen Festival og vi glæder os helt sindssygt! Vi skal danse, lege, forundres og glædes ved musik, vi kender og musik, vi ikke anede eksisterede. Kom glad!”.

Billetter fra sidste års festival er gældende til Badesøen 2021, og ellers kan billetter købes lige her


Læs mere om festivalen og årets program på Badesøen.dk.


LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer 

ANNONCE