Nyhed

Gojira til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Franskmændene er klar til at spille endnu en koncert på dansk jord

Det franske, progressive metalband Gojira kan endnu engang opleves i Danmark, når de den 22. januar næste år spiller koncert i Den Grå Hal. Med sig som support har de denne gang den newzealandske thrash metal-trio Alien Weaponry og det engelske post-hardcore-band Employed to Serve.

Gojira har tidligere spillet på Copenhell i 2015 og på Roskilde Festival i 2016. Deres seneste danske optræden på Train i 2017 fik fem stjerner af GAFFAs anmelder. Bandet, der blev dannet i 1996, hed oprindeligt Godzilla, men skiftede i 2001 navn til Gojira, der betyder Godzilla på japansk. Ud over deres prangende tekniske færdigheder er det især bandets tekstunivers, som både berører spiritualitet og miljøbevidsthed, der gør, at Gojira skiller sig ud fra andre metalbands. 


Debutalbummet Terra Incognita udkom i 2001, og bandet har i alt syv studiealbum i bagagen. Deres seneste album Fortitude, som udkom i foråret, fik fem stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: “Fortitude byder på en rigdom af detaljer og kompleksitet alt sammen båret oppe af overlegen instrumentering og en sikker sangskrivningspen”. 

Billetsalget starter på mandag den 5. juli kl. 10, og billetter kan købes lige her

LÆS OGSÅ: GOJIRA-INTERVIEW: Metalhoveder med ansvar 


Varm op til koncerten med “Stranded”:

ANNONCE