Nyhed

Pusha T annoncerer lytteparty for nyt Kanye West-album

GAFFA.dk – alt om musik

Holder lyttefest på et stadion

Allerede sidste år annoncerede Kanye West flere gange, at han ville udgive albummet Donda opkaldt efter hans afdøde mor. Han byggede op til den 24. juli 2020 som udgivelsesdato, men albummet udkom aldrig.

Nu ser det dog ud til, at albummet udkommer næsten præcis et år efter. I hvert fald har Kanye Wests rapkollega og samarbejdspartner Pusha T annonceret et lytteparty for albummet torsdag i denne uge. På Instagram skriver han ganske enkelt, citeret af NME: "Kanye West præsenterer Donda – lytteevent torsdag den 22. juli klokken 20 i Mercedes Benz Arena, Atlanta". Billetter til mellem 20 og 50 dollar kan købes via dette link, hvis du skulle være på de kanter. Og ja, det er et helt stadion, der bliver taget i brug til begivenheden, om end de yderste rækker ikke er sat i salg.


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Pusha T (@kingpush)

 


Dette kunne tyde på, at albummet vil udkomme dagen efter, fredag den 23. juli, da fredag plejer at være udgivelsesdag for nye album. Men med Kanye kan man aldrig være helt sikker, så vi vil se og høre albummet, før vi tror på det.

Det amerikanske SoMe-fænomen Justin Laboy har dog ifølge NME tweetet, at han allerede har hørt albummet sammen med basketballspilleren Kevin Durant og Kanye West selv, og han er begejstret. På Twitter skrev Laboy i går: "Kanye spillede albummet for mig og Kevin Durant i aftes i Vegas. Lyt, mand! Produktionen er lysår forud for sin tid, og hans tekster lyder, som om han er fattig og sulten efter at få en pladekontrakt igen. Enhver kunstner, som har planer om at udgive noget snart, bør udskyde det."

Laboy offentliggjorde også et foto af ham og Kevin Durant og en tredje person, der skjuler sit ansigt, men ligner Kanye West.


Hvis Donda-albummet udkommer, bliver det Kanye Wests tiende soloalbum og opfølgeren til det religiøst orienterede Jesus Is King fra 2019. Et udspil, GAFFAs anmelder ikke var særligt imponeret over, tværtimod kaldte han det "karrierens slappeste udspil".

LÆS OGSÅ: Vorherre bevares: Fra Trumptosse til Jesus freak

ANNONCE